25 / 04 / 2024

Doka dijital yenilikler

Doka dijital yenilikler

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

Kuzeybatı Gayrimenkul dijital dönüşümde ilkleri hayata geçirdi!

Kuzeybatı Gayrimenkul, sektörde verimliliği arttırmak için son derece radikal dijital dönüşümleri hayata geçirerek dijital dönüşüme ilk başlayan ve ilk tamamlayan şirket oldu.

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

ABD 'dijital hizmet vergileri' hakkında inceleme başlattı!

ABD, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerin uyguladığı dijital hizmet vergileri hakkında soruşturma başlattı.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Koronavirüs dijital konut satışına talebi artırdı!

Koronavirüs salgını sebebiyle evden çıkılmayan dönemde ev gezme işleri dijital ortama aktarılırken pazarlıklar da yan yana gelmeden gerçekleştiriliyor. Tapu işlemleri de evden çıkmadan yapılıyor. Bu dönemde satın alınan evlerin yarısı, evden çıkılmadan alındı...

Rekabet Kurulu dijital ekonomiye odaklandı!

Rekabet Kurulu dijital ekonomide ortaya çıkacak rekabet ihlallerinin yakından takibini yapmak, uluslararası kuruluş ve diğer rekabet otoriteleriyle tecrübe paylaşımında bulunmak için yeni görev tanımları belirledi.

Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi semineri 12 Mayıs'ta! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi ve etkin kullanım yöntemleri' başlıklı seminer, 12 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Koronavirüsle gayrimenkulde dijital dönem başladı! 

Koronavirüs sebebiyle, iş ve gündelik yaşamın ağırlıklı olarak internet üzerinden devam ettirilmesiyle gayrimenkul sektörü de dijital ortama taşındı...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe dijital çözümler geliştirilecek!

Emlak sektöründe gelinen son noktayı değerlendiren FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, ''Pandemi sonrası gayrimenkul sektörüne dair daha birçok dijital çözümlerin geliştirileceğini düşünüyorum'' dedi.

Ege Yapı'dan 'dijital satış ofisi'!

Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini kapatmıştı. Hızlı, kesintisiz ve profesyonel hizmetin devam etmesi amacıyla Ege Yapı, dijital satış ofisini kurdu...

Gayrimenkul sektöründe dijital imza dönemi!

REMAX Türkiye, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmek hedefiyle Dijital İmza Projesi’ni hayata geçirdi...

Doka dijital yenilikler Haberi

Doka dijital yenilikler

8-14 Nisan haftası ziyaretçilerine kapılarını açan Bauma 2019, 63 ülkeden 3.700 katılımcı ile inşaat makineleri, inşaat malzemeleri makineleri, madencilik makineleri, inşaat araçları alanında dünya lideri oluşunu bir kez daha gösterdi. 7 günde 200'den fazla ülkeden 620.000'den fazla ziyaretçiyle yeni bir ziyaretçi rekoru kırdı. 614.000 metrekarelik bir sergi alanıyla, tüm zamanların en büyük Bauma’sı olan fuarda Doka standı da sergilediği 30’dan fazla yeni teknoloji ve dijital yaklaşımıyla binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Doka, dijital yenilikleri üç ayrı alanda ziyaretçilerin beğenisine sundu: Akıllı Şantiye, Akıllı Asistanlar ve Akıllı Planlama. Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay; “Doka’nın, tüm bu teknolojileri geliştirmelerindeki ana amacın şantiye süreçlerini optimize etmek ve şantiyelerde artan verimlilik seviyelerine katkıda bulunmak” olduğunu belirtti. Özatay, “Bu teknolojilerle hedeflenen; şantiyede iş akışını kolaylaştırmak, daha...