25 / 04 / 2024

DTZ Türkiye ofis raporu

DTZ Türkiye ofis raporu

DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporunda İstanbul'daki ofis pazarı detaylı olarak araştırıldı. Raporda ofis arzı ve boşluk oranlarına yer verildi.

DTZ Türkiye 2015 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı...

DTZ Türkiye 2016 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2016 4. Çeyrek” başlıklı raporu yayınlandı.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

e-Ticaret devi Türkiye'ye geliyor

Uluslararası markaların Rusya'dan çekilmesi üzerine Rusya'nın en büyük e-Ticaret firması Ozon, Türkiye'nin kapısında. İstanbul'da ofis açan şirket, Türk mallarının e-İhracat yoluyla Rusya'ya satışına öncülük etmesi bekleniyor.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Spotify Türkiye'de ofis açacak!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun yayın lisansı olmaması nedeniyle uyarıda bulunduğu Spotify, lisans almaya ve Türkiye'de ofis açmaya karar verdi.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Facebook Türkiye'de 8 ilde ofis açıyor!

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, "Facebook, Türkiye genelinde İstanbul merkezli 8 ilde ofisler açıyor. İlki 13 Ocak’ta Bursa’da faaliyete başlayacak" dedi.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye’ye çeviriyor!

Yabancı lojistik firmalarının yatırım rotalarını Türkiye’ye çevirmeye başladığı dönemde, ofis ve AVM kiralarında düşüş yaşanırken, AVM yatırım pazarının, piyasayı yönlendirecek alıcılar ile hareketleneceği öngörülüyor....

Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2018 ikinci yarı raporu yayınlandı!

Colliers International Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2018 ikinci yarı raporu yayınlandı. Raporda 2018 yılı ikinci yarısında ofis piyasası değerlendirmesi yer aldı.

DTZ Türkiye ofis raporu Haberi

DTZ Türkiye ofis raporu

Boşluk oranları Kozyatağı, Levent-Etiler ve Maslak’ta yeni ofis arzının eklenmesiyle yükselerek sırasıyla yüzde 17,43,yüzde 11,16 ve yüzde 12,98 oldu.  Diğer taraftan Ümraniye ve Şişli-ZincirlikuyuBeşiktaş

bölgelerinde boşluk oranları düşerek sırasıyla %10,70 ve yüzde 6,69’a geriledi.

Boşluk oranlarının düştüğü söz konusu alanlarda yeni ofis arzı girişi olmamışken, kiralama işlemleri güçlü seyretti. İsatnbul genelinde, ana ofis bölgelerinde boşluk oranı hafif bir artış ile yüzde 11, 7’ye yükselirken, en yüksek kira değeri geçen dönem ile aynı olarak 47 ABD $/m2/ay seviyesinde kaldı.

Web: