28 / 03 / 2024

Dubai Cityscape satış rakamları

Dubai Cityscape satış rakamları

Türkiye'deki şehit haberlerinin gölgesinde gerçekleşen Ortadoğu'nun en büyük emlak fuarı Dubai Cityscape Global 2015'te Türkiye'deki projelere yoğun ilgi oldu.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Cer Loft satışta! Yeni proje!

Dubai Cityscape Awards'tan ''Az Katlı Konut Prpjesi'' ödülüne sahip olan Cer İstanbul projesinin ''Loft'' bölümünün çok yakında satışa sunulması bekleniyor. Proje Yedikule Hisarı'nın yanı başında konumlanıyor.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Artaş İnşaat’a Dubai'den ortaklık teklifi!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape'ye bu yıl 11 projesiyle katıldı. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai'de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Dubai Cityscape satış rakamları Haberi

Dubai Cityscape satış rakamları

Türkiye'deki şehit haberlerinin gölgesinde gerçekleşen Ortadoğu'nun en büyük emlak fuarı Dubai Cityscape Global 2015'te Türkiye'deki projelere yoğun ilgi oldu.


Dolar ve Euro'daki yükselişle lira karşısında alım gücü artan Körfez yatırımcısı Türkiye'deki büyük projelere 250 milyon doların üzerinde satın alma teklifi sundu. Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak 1453 projesindeki 24 kuleden birini daha yabancılara blok şeklinde sattı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu bir kulenin sahibi oldu. Ali Ağaoğlu; “Rajhı Vakfı ile daha yeni stratejik ilişkilere adım atacağız. Bu da bir başlangıç.” dedi. Satışın 67 milyon dolara gerçekleştiği açıklandı. Yabancılar DKY İnşaat'ın DKY Kartal ve DKY On projesine 100'e yakın daire için 26 milyon dolar, Soyak'ın Soho ve satıştaki diğer projeleri için...