23 / 04 / 2024

Düden Şelalesi nerede

Düden Şelalesi nerede

Antalya'nın dünyaca ünlü Düden Şelalesi'nde sabah saatlerinden itibaren lağıma benzetilen keskin koku, köpürme ve sudaki renk değişikliği, şaşkınlıkla karşılandı. Suyun kesildiği şelalede, vatandaşlar burnunu elleriyle kapatarak gezdi.

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

En ucuz Maylo 32’li tuvalet kağıdı nerede satılıyor? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Tuvalet kağıdı fiyatlarının uçuşa geçtiği bu dönemde vatandaşlar bütçelerini korumak için en ucuz nerede satıldığını araştırıyor. Maylo 32’li tuvalet kağıdı en ucuz nerede satılıyor sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Bitcoin'de hızlı düşüş devam ediyor! Aralık 2020'den bu yana bir ilk yaşandı

Yüksek enflasyon, ABD'nin faiz oranlarındaki artışlar ve yatırımcıların riskli varlıklardan kaçması Bitcoin fiyatını düşürmeye devam ediyor. Bitcoin, Aralık 2020'den bu yana geçen süreçte ilk kez 20 bin doların altını gördü. Ethereum da düşüşden nasibini aldı.

Konut kredisi faizlerinin desteklenmesiyle sektör hareketlenecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tuğrul Belli, bugünkü köşesinde faiz oranlarının düşürülmesini kaleme aldı. İşte Tuğrul Belli'nin 'Faizleri düşürtüyoruz, nerede yatırımlar' başlıklı yazısı...

Salih Tatlıcı'nın miras davasında sular durulmuyor!

Türkiye'nin 3 milyar dolar ile en büyük miras davası olan Tatlıcı ailesinde ikinci eş Nurten Tatlıcı'nın hayatından endişe ettiği ortaya çıktı. Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı, sekreteri Serap Durmuş ile Gökhan D.'den can güvenliği olmadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Düden Şelalesi ve Çayı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Çayı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ev sahibi Araz, "Kirayı ödüyorsa dekontu nerede" dedi.

Kasap Döner'den iki yeni konsept! 

Yeni ortaklık yapısından sonra Kasap Döner'den yeni konsept hamlesi geldi. Kasap Döner'e iki marka daha eklendi. 

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

Türkiye'den İsrail'in yasa dışı yerleşim yerlerine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, Doğu Kudüs'te, İsrail'in son olarak 800'den fazla ilave konut inşasına izin vermekle Filistin halkının haklarını gasbetmeye devam ettiğini ifade etti.

TOKİ'den borçluyu sevindirecek düzenleme!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanların geri ödemelerine ait borçlara uygulanan dönemsel artış oranları; enflasyon oranlarının altına çekilerek ortalama yüzde 5 ile sabittendi…

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düden Şelalesi nerede Haberi

Düden Şelalesi nerede


Düden Şelalesi'ni sabah saatlerinden itibaren ziyaret edenler, akan sudaki renk değişikliği, köpürme ve keskin kokunun şokunu yaşadı. Suyun siyahlaştığı ve üzerinde köpürme oluştuğu gözlenen şelalede, keskin koku şelaleye gelenlere zor anlar yaşattı. Bazılarının burnunu elleriyle kapatarak, şelaleyi gezdiği görüldü. Şelaledeki değişikliğin şikayet edilmesi üzerine akan su, yetkililer tarafından kesildi. Şelaleyi ziyaret edenler, değişikliği 'suya lağım, kimyasal atık, evsel ya da fabrika atık karıştığı' şeklinde yorumladı.


Şelaleden akan su kesilmesine rağmen, çaydaki suyun üzerindeki köpük ve keskin koku işletmecilere de zor anlar yaşattı. Çay kenarında restoran işleten eski Varsak Belediyesi eski başkanı Kazım Bilgili, sudaki koku ve köpürme nedeniyle yabancı turistlerin tur rezervasyonlarını iptal edeceklerini söyledi. Zaman zaman şelalede sabah saatlerinde ana vananın açılmasıyla ilk etapta benzer kokuların hissedildiğini anlatan Bilgili,...