16 / 04 / 2024

DUKE İstanbul trump towers

DUKE İstanbul trump towers

DUKE İstanbul Trump Alışveriş Merkezi 'nde hizmete girdi, açılışa iş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı

Duke İstanbul bu akşam açılıyor!

Aylardır beklenen Duke İstanbul bu akşam Trump Towers 'ta açılıyor

DUKE İstanbul Trump Towers’da açılıyor!

İstanbul çok şık ve stil sahibi yeni bir mekana daha kavuşuyor. "DUKE İstanbul" 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü Trump Towers’da açılıyor.

Trump Towers'ta icradan satılık daire! 5 milyon TL'ye!

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Kidzmondo bilet fiyatları 2017 ne kadar?

Kidzmondo İstanbul Trump Towers'ta hizmet veriyor. Kidzmondo bilet fiyatları 2017 ne kadar, Kidzmondo giriş ücreti 2017 ne kadar? İşte Kidzmondo bilet fiyatları 2017...

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Trump Towers AVM’de açıldı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Çilek, İstanbul’un gözde semti Mecidiyeköy’de bulunan Trump Towers AVM’deki yerini aldı.

Ünlü sanatçı Trump AVM'de imza günü düzenledi!

Plâcido Domingo, hayranlarıyla İstanbul'daki konserinden önce Trump AVM'deki D&R'da düzenlenen imza gününde buluştu. Albümünü imzalayan sanatçı, ricaları geri çevinneyip bazı hayranlanyla fotoğraf da çektirdi.

Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015!

Çocukların gerçekçi bir ortamda meslek seçmeleri için yapılan Kidmonzo İstanbul Trump Towers'ta yer alıyor. Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015'te 25 TL ile 55 TL arasında değişim gösteriyor.

Trump’tan ‘kasada indirim’ kampanyası!

İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan Trump Alışveriş Merkezi, ‘İndirimin İndirimi’ kampanyasını bu defa yılbaşı öncesi gerçekleştiriyor. Katılımcı mağazalardan alışveriş yapanlar, ekstra yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak.

Trump Cadde'ye Almanya'dan ödül!

Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından organize edilen German Iconic Awards'ta perakende mimarisi kategorisinde ödül aldı.Trump Cadde, İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında yer alıyor.

Alman Tasarım Konseyi'nden Trump Cadde'ye ödül!

Hizmet veren markalarıyla İstanbul sosyal yaşamına farklı bir soluk getiren Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından verilen İkonik Ödülleri’nde perakende mimarisi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Trump Alışveriş Merkezi cirosunu yüzde 50 artırdı!

Ziyaretçi sayısını yüzde 70, ciroyu yüzde 50 arttıran Trump Alışveriş Merkezi, İstanbul Shopping Fest, Babalar Günü ve ‘İndirimin İndirimi’ kampanyası ile bereketli bir haziran geçiriyor.

Trump AVM’nin ziyaretçi sayısı yüzde 70 arttı!

Trump AVM son bir yılda aylık ziyaretçi sayısını yüzde 70 arttırdı. Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, önümüzdeki yıl için de ziyaretçi sayısında aynı oranda, ciroda ise yüzde 50 artış hedefl ediklerini belirtti.

DUKE İstanbul trump towers Haberi

DUKE İstanbul trump towers

DUKE İstanbul Trump Towers Alışveriş Merkezi 'nde açıldı. Dünya'da 30'un üzerinde restoran işletmeleri bulunan DD London Group ile Sele İstanbul Restaurant Group ve MAY ortak girişimiyle açılan DUKE İstanbul'un açılışına iş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimler de...