29 / 03 / 2024

dumankaya inşaat faizsiz taksitlendirme

dumankaya inşaat faizsiz taksitlendirme

Dumankaya İnşaat projelerinde geçerli olan 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme kampanyası için son gün 30 Haziran 2014 olarak belirlendi. Sıfır faiz avantajından yararlanmak isteyenler 30 Haziran'a kadar satış ofisleri ile iletişime geçebilir...

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

dumankaya inşaat faizsiz taksitlendirme Haberi

dumankaya inşaat faizsiz taksitlendirme

30 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecek "Planlarınız arasında ev sahibi olmak varsa bizim de 60 ay sıfır faiz avantajımız var" saloganıyla başlatılan 60 ay sıfır faiz kampanyası firmanın Dumankaya Hi Fit, Konsept Halkalı, Adres Natura, Flex Kurtköy projelerinde geçerli.


Dumankaya Hi Fit:


Lansmana özel 18 ay indirim uygulana Dumankaya Hi Fit projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Daire fiyatlarının 124 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor.  


Konsept Halkalı:


Dairelerin 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Konsept Halkalı'da sıfır faizle 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


Adres Natura:


120 aya kadar yüzde 0,43 faiz oranıyla taksitlendirme yapılan Adres Natura'da teslimler Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek. 63 bin 800 TL'ye varan indirim imkanı sunulan projede 60 ay sıfır faiz kampanyası...