28 / 03 / 2024

dumankaya inşaat konsept halkalı evleri

dumankaya inşaat konsept halkalı evleri

Dumankaya Konsept Halkalı projesi İstanbul Avrupa yakasında Halkalı Atakent'te yükseliyor.Konsept Halkalı Dumankaya ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Fiyatlar ise 477 bin 480 TL'den başlıyor...

Konsept Halkalı Dumankaya Evleri!

Konsept Halkalı Dumankaya Evleri İstanbul Avrupa yakasında Halkalı Atakent'te yükseliyor. Konsept Halkalı Dumankaya Evleri Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve kent villaları mevcut...

Dumankaya Konsept Halkalı ulaşım! Atakent'te yükseliyor!

Dumankaya Konsept Halkalı ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı Atakent'te yükseliyor olan Dumankaya Konsept Halkalı projesinde daire fiyatları 227 bin 240 liradan başlıyor...

Konsept Halkalı Dumankaya satılık daire! Haziran'da teslim!

Konsept Halkalı Dumankaya satılık daire fiyatları 200 bin 640 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Konsept Halkalı projesinde konut teslimlerinin bu yılın Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Dumankaya Konsept Halkalı teslim tarihi!

Dumankaya Konsept Halkalı teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirtiliyor. Dumankaya Konsept Halkalı Evleri projesinde dairelerin satış fiyatları 207 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor....

Konsept Halkalı Dumankaya teslim tarihi!

Dumankaya Konsept Halkalı Evlerinde konutlar minimum 203 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Konsept Halkalı Dumankaya teslim tarihi kapsamında konutlar Haziran 2014'de sahiplerine teslim edilecek.

Konsept Halkalı Dumankaya vaziyet planı!

Konsept Halkalı Dumankaya vaziyet planı görüntüleri haberimizde yer alıyor. Dumankaya Konsept Halkalı projesinde 62 metrekarelik 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 203 bin TL'den başlıyor

Dumankaya Konsept Halkalı teslim tarihi!

Dumankaya Konsept Halkalı teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirtiliyor. 24 ay sıfır faiz ödemelerin yapıldığı Konsept Halkalı Dumankaya satılık daire fiyatları 203 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya Konsept Halkalı nerede?

Minimum 203 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü Dumankaya Konsept Halkalı nerede sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

dumankaya inşaat konsept halkalı evleri Haberi

dumankaya inşaat konsept halkalı evleri

Dumankaya Konsept Halkalı Toplam 212 konut ve 21 adet villadan oluşuyor. 



Konsept Halkalı projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. 



Dumankaya Konsept Halkalı projesinde alan büyüklükleri 104 metrekare ile 159 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve kent villaları yer alıyor. 



Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı fiyat listesi!


3 oda 1 salon daireler 477 bin 480 TL'den,

Kent villaları 987 bin 160 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 



Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı Evleri'nin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, hobi odası, kafe, yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kanalları, peyzaj alanları, kapalı otopark, basketbol sahası bulunuyor. 



Konsept Halkalı Dumankaya ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faiz...