23 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat yabancıya konut satışı

Dumankaya İnşaat yabancıya konut satışı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kumlu Başkanvekili Barış Dumankaya, "Bu sene sattığımız konut sayısı 1000'i geçecek. Bunların yüzde 30'unu yabancıya satmış olacağız" dedi.

Dumankaya İnşaat'ın yabancıya konut satışı yüzde 82 arttı!

İran'a yapılan mevcut uygulamaların hafifletilmesi inşaat firmalarına umut oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya,İran'a yapılan uygulamaların hafifletilmesiyle bölgenin hareketleneceğini söyledi.

Dumankaya İnşaat'ın yabancıya gayrimenkul satışı yüzde 82 arttı!

Kente kimlik katan ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak yaşam biçimlerini hayata geçiren Dumankaya projeleri, günümüzün ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetleri sayesinde yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

Ruslar Türkiye’ye akın akın geliyor! Yabancıya satış oranı ağızları açık bıraktı

TÜİK’in açıkladığı verilere göre; bu yılın ilk yarısında Türkiye’de yabancıya konut satış rekoru kırıldı. İşte detaylar…

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Yabancıya satışta önümüzde daha çok yol var!

Yabancılara Türk vatandaşlığına geçme bedelinin düşürülmesini değerlendiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "Yabancılara satıştan elde edilen gelirin de 4,6 milyar dolardan bu yıl 6-7 milyar dolara çıkacağını düşünüyorum. Yabancıya satışta önümüzde daha çok yol var. " dedi...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat yabancıya konut satışı Haberi

Dumankaya İnşaat yabancıya konut satışı

Dubai'deki Global Cityscape Fuarı'nda 6 projeyi görücüye çıkardıklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kumlu Başkanvekili Barış Dumankaya, "Bu sene sattığımız konut sayısı 1000'i geçecek. Bunların yüzde 30'unu yabancıya satmış olacağız. Genelde de yüzde 20 büyüme olacak" dedi. Şirket 2012'de her 100 konuttan sadece 2'sini yabancılara satabiliyordu. 


Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, terör olayları ve doların daha da yükseleceği beklentisiyle yabancıların konut talebinde bir duraklama beklediklerini belirterek, "Körfez Türkiye'yi odağına almıştı. Ancak şu an yabancı yatırımcı da yerli yatırımcı gibi kurdaki yükselme beklentisiyle bekle-gör pozisyonuna geçti" dedi. 


Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve dünyanın en...