29 / 03 / 2024

dumankaya satış sonrası hizmet

dumankaya satış sonrası hizmet

Dumankaya İnşaat'ın her ay Gfk Türkiye işbirliği ile düzenlediği Müşteri Memnuniyeti Araştırması açıklandı.

OSS: Yurt içi satışlar dolar bazında yüzde 10,83 oranında yükseldi

Otomotiv satış sonrası pazarında yaşanan artış trendi üçüncü çeyrekte de giderek devam etti. İşte haberin ayrıntıları...

Oto yedek parçasına yılda 4,5 milyar euro ödüyoruz!

 Türkiye otomotiv satış sonrası sektöründeki yedek parça ticaret hacminin yıllık 4.5 milyar Euro’ya ulaştığı belirtildi. Dünya otomotiv sektöründe ise bu hacmin yıllık 350 milyar euro olduğu açıklandı.

Gayrimenkul sektöründe yatırım dinamikleri değişiyor!

Gayrimenkulde uzun senelerdir sahip olduğu tecrübesi ile konsept geliştirmeden satış sonrası hizmetlere A’dan Z’ye danışmanlık hizmeti sunan Aremas Gayrimenkul, doğal yaşama dönüş trendi ve küçük kentlerin yakaladığı gelişim ivmesiyle beraberortaya çıkan yeni dinamikleri masaya yatırdı.

Ford Transit Kamyonet uygun fiyatla bayilerde! Satışta ve satış sonrası kampanyaları kaçırmayın

Ford Transit Kamyonet, Yüksek tavanı ve geniş yük alanı sayesinde, taşınması zor olan büyük eşyaların bile kolaylıkla taşınmasına olanak tanır. Ayrıca, arka kapılardan açılan geniş açıklık, yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır. İşte 2023 Nisan ayı fiyat listesi

 Ford Puma'da Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Puma araçlarda, satış ve satış sonrası kampanyalarında faydalanmak isterseniz haberimizi okuyun. Binek modellerde Yüzde 4 takas imkanını da kaçırmayın.   Peki Ford Puma fiyatı ne kadar?

Kredide yeni dönem! Bugünden itibaren uygulanacak

Ticaret Bakanlığı tüketiciyi korumak için çalışmalarını sürdürürken yeni bir düzenleme yapıldı. Yeni tüketici düzenlemesiyle, kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara, satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar birçok alanda tüketiciler adına yeni bir dönemin startı verildi.

Tüketici haklarında yeni düzenleme 1 Ekim’de geliyor! Tüketicinin hakları genişliyor!

Yeni tüketici düzenlemesinin 2 gün sonra yürürlüğe girmesiyle kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara ve satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar pek çok konuda yeni bir dönem başlayacak.

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! 1 Ekim kritik tarih

Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren değişiklikler gelmekte. Yeni tüketici düzenlemesinin 1 Ekim'de yürürlüğe girmesiyle birlikte pek çok konuda yeni bir dönem geliyor. Kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara, satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar yeni uygulamalar yapılacak.

Renault satış sonrası pazardaki dijital dönüşümü için Fixter'ı aldı

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

NG Residence yatırımcıları satış sonrası yalnız bırakmıyor!

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'e yeni bir soluk getiren NG Rezidence müşterilerine sunduğu farklı imkanlarla dikkat çekiyor.

TOKİ satış sonrası müşteri memnuniyetine yatırım yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da yapıldı.

Kiralanan yerin el değiştirmesi halinde ne olur?

Gayrimenkulün kiraya verilmesi, taşınmazın satılmasına engel bir durum yaratmıyor. Kiralanan bir taşınmazın sahibi, satış sonrası değişebiliyor. Peki, kiralanan yerin el değiştirmesi halinde ne olur?

Riva'daki değerli arazi için iki teklif!

Galatasaray Spor Kulübüne ait Riva arazisinin 3.1 milyar liraya satışı sonrası gözler Riva'da yer alan Milli Takım Oteli'nin arazisine çevrildi. Arazinin ihalesi Çarşamba günü gerçekleşecek.

dumankaya satış sonrası hizmet Haberi

dumankaya satış sonrası hizmet
  309 kişi üzerinden gerçekleştirilen araştırmada, Dumankaya'nın yüzde 95'lere varan memnuniyet oranına ulaştığı belirtildi. Dumankaya'nın konut teslim aşamasında ve sonraki süreçte verdiği teknik desteğe yönelik memnuniyet düzeyinin belirlenmesini amaçlayan araştırmada Dumankaya İnşaat teknik desteğin zamanında verilmesi, işlem süresi, işçilik kalitesi gibi unsurlar açısından değerlendirildi. Dumankaya İnşaat'tan yapılan açıklamada, "Satış Sonrası Hizmetler" birimi şirketin müşterileriyle gerek konut teslimi sırasında gerekse daha sonraki süreçlerde uzun vadeli ve sağlam ilişkiler kurma felsefesinin bu sonucu getirdiği kaydedildi.