26 / 04 / 2024

Dünya Mimari Festivali finali

Dünya Mimari Festivali finali

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Singapur'da düzenlenecek.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Soyak Kristalkule dünya devleri arasında!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Dünya Mimari Festivali'nde Türkiye'den 2 bina yarışacak!

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Singapur'da düzenlenecek.

MuuM iki projeyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı!

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı. Finaller 4-6 Kasım arasında geçrkeleşecek.

Dünya Mimarlık Festivali’nde KGTÜ finale kaldı!

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi (KGTÜ) Kampüs Mimari Projesi Dünya Mimarlık Festivali’nde yarışma bölümünün ‘Eğitim’ kategorisinde finale kaldı.

Türkiye'de kentlerin tasarımı dünya standartlarında olacak!

Kentlerin düzenlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir çalışma başlattı. Türkiye'de şehirlerin mimari, çevre ve sosyal yaşam alanlarının dünya standartlarında olması için kentsel tasarım rehberi hazırlanıyor.

Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananları!

Aybaşında belli olan Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananlarından 33 bina, yenilikçi tasarımı küresel çapta bir öncelik haline getiriyor. 7. DMF kazananları farklı olduğu kadar nefes kesici. İşte 50 ülkeden 400 projenin katıldığı yarışmanın kazananları

Bergama Kültür Merkezi WAF Dünya Mimarlık Festivali'nde finale kaldı!

Bergama Kültür Merkezi, büyük ödüle çok yaklaştı. Mimari otoritelerin dikkatini çekerek WAF Dünya Mimarlık Festivalinde finale kalan Bergama Kültür Merkezi Projesi, ödüle doğru adım adım ilerliyor.

Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olacak!

İstanbul'un tarihi ilçesi Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Üsküdar, son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanıyor.

Dünya Mimari Festivali’nden iki Türk projesine ödül!

GROHE sponsorluğunda Singapur’ da gerçekleştirilen Dünya Mimari Festivali’ nde, Emre Arolat Mimarlık Sancaklar Cami ile Tabanoğlu Mimarlık ise Selçuk Ezca Genel Merkezi projeleriyle ödül kazandı...

Dünya Konut Günü'nde İTÜ'de İstanbul'da Ikamet Etmek çalıştayı yapılacak!

İstanbul’da Ikamet Etmek ve Tasarlamak başlığındaki çalıştay, ITU Konut Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mimarlık Fakültesi, Mimari Tasarım ve Tipoloji Çalışma Grubu’nun ortaklığında Birleşmiş Milletler Dünya Konut Günü kapsamında gerçekleştiriliyor...

Dünya Mimari Festivali finali Haberi

Dünya Mimari Festivali finali

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. 




Gad Mimarlık'ın Eskişehir'de hayata geçirdiği Termal Spa Hotel otel kategorisinde, Yazgan Dizayn Mimarlık'ın imzasını taşıyan Ankara'daki Aselsan Rehis Gölbaşı Kampusu ise üretim, enerji ve geri dönüşüm binaları kategorisinde dünyanın en iyi binasına aday oldu. Kasım ayında düzenlenecek festivalde dünyadan 338 bina...