29 / 03 / 2024

Düzce fabrikası

Düzce fabrikası

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

Düzce Yığılca'daki çimento fabrikası inşaatına ilişkin 7 sorun mecliste!

Düzce Yığılca'da inşaatı süren çimento fabrikasının çevreye ve üreticilere etkileri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

Ağaoğlu Düzce'ye çimento fabrikası açacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ali Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu'nun Düzce'nin Yığılca ilçesinde kuracağı çimento fabrikasının yerini inceledi.

Ağaoğlu'ndan Düzce'ye çimento fabrikası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Düzce Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. . Oğlu Alican ile ilçeye gelen Ali Ağaoğlu, çimento fabrikasının yerini inceledi.

Ağaoğlu, Düzce'de çimento fabrikası kuracak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Düzce'nin Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ağaoğlu, yapılacak fabrikanın yaklaşık 400 kişiye iş kapısı olacağını söyledi.

Düzce Çalıkoğlu Fındık Fabrikası icradan satılıyor!

Düzce Merkez'de yer alan 1.929,23 metrekare yüzölçümüne sahip olan Çalıkoğlu Fındık Fabrikası Düzce 4. İcra Dairesi tarafından 4 Şubat 2015 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Türk Kablo'nun Düzce fabrikası satışa çıktı!

Düzce’de bulunan Türk Kablo fabrikası satışa çıkarıldı. Üstelik normal bir satış değil bu. Fabrika icradan satılıyor. Değeri 31 milyon lira. Ancak yarım asırlık firmanın Türkiye’nin hemen her sokağında bir izi var.

Düzce’deki Türk Kablo fabrikası 31 milyona satılıyor!

Düzce 2. İcra Dairesi önümüzdeki 11 Aralık'ta dev bir fabrikanın satışını yapacak.Beyköy Düzce'de bulunan fabrika bölgenin de önemli bir istihdam kaynağıydı. Ancak hacizlik oldu satılıyor.

Düzce Türk Kablo Fabrikası ve İdare Binası icradan satılıyor! 30 milyon 900 bin 883 TL!

Düzce İli Merkez'de yer alan toplam 5702,40 metrekare yüzölçümüne sahip olan Türk Kablo Fabrikası ve İdare Binası Düzce 2. İcra Dairesi tarafından 11 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce fabrikası Haberi

Düzce fabrikası

Kelebek Mobilya, 80 yıllık tecrübesi ve yeni yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor. Kelebek, 10 bin m2’lik alana kurulacak ek tesis ile 200 kişiye ek istihdam sağlayacak.


Türkiye'nin köklü markası Kelebek Mobilya, 80 yıllık tecrübesi ve yeni yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Kelebek Mobilya, kapasite artırımı için, gerçekleştireceği 10 milyon dolar yeni yatırımla 10 bin m2’lik alana ek tesis kuracak. Düzce’de konumlanan 40 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda, ileri teknoloji ve yüksek kalite yaklaşımı ile mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımları üreten Kelebek Mobilya, tesis, makine ve işgücüne yaptığı yeni yatırımıyla tesisin...