23 / 04 / 2024

düzce gençlik merkezi

düzce gençlik merkezi

Düzce'ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını anlatan Bakan 'Düzce'ye çok güzel bir stadyum kazandırdık. Kalıcı konutlarda 2 bin 500 kişilik bir salon yapıyoruz ve yıl sonuna kadar tamamlanacak...

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Kilis'te restore edilen Osmanlı hamamı gençlik merkezi oldu!

Kilis'te restore edilen geç Osmanlı dönemi yapıtlarından olan tarihi Tuğlu Hamamı, Tuğlu Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek.

Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul'da yapımı devam eden Uluslararası Gençlik Merkezi inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Döşemealtı Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından yaptırılacak gençlik merkezinin yapımına başlandı. Döşemealtı Gençlik Merkezi'nin inşaatı 300 günde tamamlanacak.

düzce gençlik merkezi Haberi

düzce gençlik merkezi



Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi etkinliğe katılmak üzere geldiği Düzce'de, Vali Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve bürokratlar tarafından karşılandı. Bakan Suat Kılıç, Valilik makamında yaptığı konuşmada Düzce'ye yapılan yatırımlardan söz etti. Düzce'ye önemli hizmetlerin kazandırıldığını anlatan Bakan 'Düzce'ye çok güzel bir stadyum kazandırdık. Kalıcı konutlarda 2 bin 500 kişilik bir salon yapıyoruz. Yıl sonuna kadar tamamlanacak. Gençlik Merkezi inşaatına başladık. Ancak bununla yetinmedik, 4 katlı bir bina kiraladık.Merkezimiz tamamlanıncaya kadar aktiviteler burada sürdürülecek. Yine kalıcı konutlarda spor salonu yanında yüzme havuzu yapıyoruz. Ayrıca Düzce Üniversitesi'ndeki öğrencilerimiz için de 500 kişilik bir yurt yapıyoruz. Tüm bunlar bir hizmet sağanağı gibidir. Düzce'ye kazandırılan bu eserler devrim niteliğinde hizmetlerdir1 dedi. Bakan Suat Kılıç, kalıcı konutlarda yapımı...