27 / 04 / 2024

düzce Masar Tower fiyat

düzce Masar Tower fiyat

Masar İnşaat, gayrimenkul ve inşaat sektöründe edindiği köklü tecrübeyle, rotasını Türkiye’ye çevirdi. Düzce’de yaklaşık 65 milyon TL’lik, 238 daire ve 16 ticari üniteden oluşan Masar Tower projesiyle sektöre giriş yaptı...

Masar Tower fiyatları 172 bin TL’den başlıyor! Yeni proje!

Masar İnşaat, gayrimenkul ve inşaat sektöründe edindiği köklü tecrübeyle, rotasını Türkiye’ye çevirdi. Düzce’de yaklaşık 65 milyon TL’lik, 238 daire ve 16 ticari üniteden oluşan Masar Tower projesiyle sektöre giriş yaptı...

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet oda kapasitesine sahip Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde her şey dahil tatil yapılabiliyor. Peki Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel Düzce iletişim!

Sky Tower Hotel Düzce iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Devri tatil konsepti ile 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunan proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor.

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Düzce Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 yıldır faaliyette olan projede Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil seçeneği sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

Düzce Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca herşey dahil tatil!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyasıyla 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün tatil yapma imkanına sahip olunuyor. Düzce Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı devam ediyor. Fiyatları sezonlara göre değişiklik gösteren projede aylık 1.500 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor.

Düzce Sky Tower Hotel fiyatları!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatı devam ediyor. Projede 5 yıldızlı konsept ile her şey dahil olarak tatil yapılabiliyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel fiyatları...

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce Masar Tower fiyat Haberi

düzce Masar Tower fiyat

Masar İnşaat, Türkiye’yi farklı ülkelerdeki tüm operasyonlarının üretim üssü olarak belirledi. 35 yıllık know how ve öz sermayesinden oluşan finansal olanaklarını, Türkiye için seferber etme kararı alan şirket, bunun ilk adımını Masar Tower projesiyle atıyor. 

Ahmad Ghassan Altınawı: "Kendi öz kaynaklarımız ve finansal gücümüzle geldik”

Toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’deki operasyonları aracılığıyla Türkiye’nin en iyi 10 inşaat firması arasında yer almayı hedeflediklerini ifade eden Ahmad Ghassan Altınawı, “Kendi öz kaynaklarımızdan oluşan finansal gücümüzle, kredi kullanmadan gayrimenkul ve inşaat sektörüne Düzce’den adım atıyoruz. Bundan 5 ay önce Düzce’de temellerini attığımız Masar Tower projemiz aracılığıyla yatırımcılarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Düzce Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi arasında giderek değerlenen bir bölgede, 65 milyon TL’lik yatırımla, 238 adet daire ve 16 ticari alandan...