18 / 04 / 2024

düzce otoban giriş çıkışları onaylandımı

düzce otoban giriş çıkışları onaylandımı

Düzce’nin 26. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzcelilere giderayak iki müjde verdi. Otoban giriş çıkışlarının onaylandığını açıklayan Bayram, Düzce Lisesi arsasının Milli Emlak Müdürlüğü'nden alındığını söyledi...

Düzce'de kentsel dönüşüm semineri gerçekleştirildi!

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay’ın girişimleriyle Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm semineri Düzce'de gerçekleştirildi. 

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Terminali gün sayıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminali’nde son eksiklikler tamamlanıyor. Bunun için terminal giriş bölümünde düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Düzce'deki 9 inşaat şirketi TMSF'ye devredildi!

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında daha önce kayyum atanan 17 şirket, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildi.

Düzce Tema Park'ın detayları netleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in büyük önem verdiği “vizyon proje” Melen Su Park’ın ikinci etabı için girişimcilerle yapılan görüşmeler devam ediyor.

Düzce'de dış cephe kaplama çalışmaları başlıyor!

Düzce Belediyesi tarafından oluşturulan Estetik Kurulun çalışmaları ve meclis toplantısına verilen önerge ile İstanbul Caddesi ve Gaziantep Caddesi üzerindeki yapıların dış cephe kaplamaları için girişimler başlıyor.

Düzce Terminali'ne yeni yol!

Düzce belediyesi tarafından yakında açılışı yapılacak olan terminalin otoban bağlantısı için çevre yollarının açılması ve kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol yapım çalışmalarına geçildi.

Antalyalı raftingciler Düzce Melen Çayı'nda tesis açacak!

Antalya'daki rafting işletmecileri Düzce'de bulunan ve Türkiye'nin en önemli rafting parkuruna sahip Melen Çayı'nda tesis açmak için girişimde bulundu. Yetkililer Antalyalı rafting işletmecilerinin gelmesiyle kalitenin daha da artacağı ifade ediliyor.

Düzce’deki atıl işyerleri yurt olacak!

İşyerlerinin öğrenci yurduna dönüştürülmesi işi 6 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin atıl durumdan kurtarılarak yurt olacağı müjdesi verilmişti.

Tesbihane 15. şubesini Düzce'de açtı!

Tesbihane Düzce’de şubesi düzenlenen törenle açıldı. Anadolu’dan gelen yoğun talebe kayıtsız kalmayan Tesbihane, Çiçek ve Ersoy ailesinin girişimleriyle 15. Şubesini Düzce’de mehter marşları eşliğiyle açtı.

Çekap Çelik Kapı Düzce'de açıldı!

Kayserili girişimci Mehmet Dal tarafından kurulan Çekap Çelik Kapı showroomun açılışı yapıldı. Vali Ali Fidan, “ Düzce artık sanayide ve yatırımlarda cazibe merkezi haline geldi. Bu tip yatırımların devam etmesini istiyoruz” dedi.

Düzce Otobüs Terminali kiraya veriliyor!

Düzce Belediyesi meclis gündeminde görüşülen Şehirlerarası Otobüs Terminali büro, yazıhane, kafeterya, lokanta, emanet odası, büfe, otopark, giriş-çıkış, taksi durağı, çay ocağı ve diğer eklentilerin komple işletilmesi amacıyla daha önce ihaleye çıkıldı

Düzce Üniversitesi Cumayeri MYO'ya ek bina inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi Cumayeri MYO ek bina inşaatı için ilk adım atıldı. Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna gerekli girişimleri yaparak Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile ek bina için protokol imzaladı.

düzce otoban giriş çıkışları onaylandımı Haberi

düzce otoban giriş çıkışları onaylandımı


Düzce’nin 26. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzcelilere giderayak iki müjde verdi. Otoban giriş çıkışlarının onaylandığını açıklayan Bayram, Düzce Lisesi arsasının Milli Emlak Müdürlüğü'nden alındığını söyledi.


30 Martta görev süresi sonu erecek olan düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram giderayak Düzce’ye iki müjde verdi. Belediye Başkanı İsmail Bayram, uzun zamandır konu olan ve adeta yapılması yılan hikayesine dönüşen otoban giriş-çıkışına ilişkin sorunun çözüldüğünü açıkladı. “3 ay üzerinde titizlikle çalıştık ve nihayet Düzce merkeze otoban giriş-çıkışı onaylandı” diyen Başkan Bayram “İnşallah yeni seçilecek Belediye Başkanımız ve siyasilerimiz konuyu daha yakından takip ederlerse 2014’de programına alınarak yapım ihalesine çıkacak aşamadadır. İnşallah yakın zamanda hayata geçer” dedi.


Projenin Genel Müdürlük tarafından onaylandığını ve bir sorunun olmadığını vurgulayan Bayram “Bu proje için de gişelere kadar olan yolu...