18 / 04 / 2024

Düzce sel felaketi

Düzce sel felaketi

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce'nin afet bölgesi olma kararının geri çekilmesine tepki! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, sel felaketi yaşanan Düzce'nin afet bölgesi ilan edilmesi kararının geri çekilmesine tepki gösterdi. 

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Düzce'de heyelan riski taşıyan 66 bina boşaltılacak! 

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce'de heyelan nedeniyle yıkılma riski taşıyan 66 bina boşaltılacağını söyledi. 

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Düzce'nin afet bölgesi olma kararının geri çekilmesine tepki! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, sel felaketi yaşanan Düzce'nin afet bölgesi ilan edilmesi kararının geri çekilmesine tepki gösterdi. 

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Düzce'de 6 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 34 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce sel felaketi Haberi

Düzce sel felaketi

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) basın mensupları ile bir araya gelerek yaşanan su baskını ve toprak kaymasından sonra yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ekiplerin 12 gün boyunca öz verili çalıştığını söyleyen Dağlı, şu şekilde konuştu:

"Özellikle ilk günkü kurtarmalar çok daha önemliydi. Tamamen çatılardan, suyun içinden ve ağaçların üzerinden vatandaşlarımız alındı. Burada Jandarma Genel Komutanlığımız, Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlıklarımızın helikopterleri çok yetkin bir şekilde çalıştı. Sel felaketinden 49 köyümüz etkilendi, bunlardan 24'ü biraz daha fazla etkilendi. Ardından 4'ünün daha ağır etkilendiğini görüyoruz."

Kaybolan 7 vatandaşın da bulunduğunu anımsatan Dağlı, çalışmaların halen sürdüğünü söyleyerek, "Heyelanlardan 141 kilometre yol gitmiş, etkilenmiş. 95 köprü ve menfez yıkılmış, bunlar gerçekten büyük rakamlar. 41 köyün içme...