28 / 03 / 2024

Düzce Türk Kablo Fabrikası icradan satılıyor

Düzce Türk Kablo Fabrikası icradan satılıyor

Düzce İli Merkez'de yer alan toplam 5702,40 metrekare yüzölçümüne sahip olan Türk Kablo Fabrikası ve İdare Binası Düzce 2. İcra Dairesi tarafından 11 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk müteahhitler, yurt dışında 13 milyar dolarlık iş üstlendi

Bu yılın ocak-eylül döneminde Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında üstlendiği proje miktarı ortalama 13 milyar dolar oldu.

Türk markalarından yurt dışı atağı!

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

Aziz Sancar'ın müzeye dönüştürülecek evindeki restorasyonda sona gelindi!

Mardin'in Savur ilçesinde Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğup büyüdüğü ve doktorluk yaparken kaldığı evin restorasyonda sona gelindi...

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

Türk Hava Kurumu Düzce'deki 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Düzce Merkez'de yer alan 4 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Çekya'da Türk inşaat sektörüne fırsat var!

Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nca (DEİK) düzenlenen "Türkiye-Çekya İş Birliği Fırsatları" webinarında açıklamalarda bulundu. Bağış, "Türk yatırımcılar dışında, Türk inşaat şirketleri de bize nasıl mükemmel yollar inşa edilebileceğini göstermeli" dedi.

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Akkuyu’nun inşaat işleri Türk firmalara emanet!

Akkuyu’nun inşaatında kullanılması planlanan 2,3 milyon metreküp beton, 12 bin 300 vana ve 21 bin kilometre kablo için ihaleler düzenlenecek. Türk firmaları için doğacak bu iş birliği fırsatları, nükleer enerji sektörünün devlerini bu yıl yedinci defa İstanbul’da bir araya getirecek Nükleer Santrall

Türk Kızılayı'ndan Düzceli afetzedelere ev yardımı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 17-18 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara Türk Kızılayı ev yardımı yaptı.

Türk Çimento Sektörü Raporu'nun lansmanı 4 Temmuz'da!

TÇMB ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ÇEİS ev sahipliğinde düzenlenecek Türk Çimento Sektörü’nün Gelişimi ve Stratejik Öneriler Raporu'nun lansmanı 4 Temmuz'da gerçekleşecek.

Türk müteahhitler yurt dışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi!

İlişkilerin normalleşmesinin ardından Rusya, 2018 yılında yurtdışı müteahhitlik hizmetlerimizde pazar sıralamasında lider konumuna geri döndü. Türk müteahhitler 2018 yılında yurtdışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi. 

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

Düzce Türk Kablo Fabrikası icradan satılıyor Haberi

Düzce Türk Kablo Fabrikası icradan satılıyor

Düzce İli Merkez'de yer alan toplam 5702,40 metrekare yüzölçümüne sahip olan Türk Kablo Fabrikası ve İdare Binası Düzce 2. İcra Dairesi tarafından 30 milyon 900 bin 883 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazın ulaşım ve alt yapı sorunu bulunmamaktadır. Taşınmazın kuzey hududu henüz açılmamış ancak imar planında mevcut imar yolu ve TEM otoyoluna cepheli, güney hududunda ise Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yunus Güner Koleji bulunmaktadır.


Taşınmazın doğu hududunda TEM otoyoluna üst geçiti ve Beyköy Beldesi- Düzce yolu mevcuttur. Çevre düzenlenmesi yapılmıştır. Düzce Sanayi Organize Bölgesine yakındır. Taşınmazın bir kısmı boş arazi olarak kullanılmakta olup, üzerinde ağaçlar bulunmaktadır. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Düzce İli Merkez İlçe Sinirci Köyü, Kocatarla mevkiinde bulunan taşınmazın ikiye ayrılmış olduğu anlaşılmış olmakla taşınmaz üzerinde...