25 / 04 / 2024

düzceye kapalı pazar alanı mı inşa edilecek

düzceye kapalı pazar alanı mı inşa edilecek

İnşaatı Nisan ayında gerçekleşecek olan kapalı pazaryeri projesi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in talimatıyla başladı. İhalesi tamamlanan projeye göre pazaryeri Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 5182,56 m2 alana yapılacak

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Gebze kapalı pazarlarındaki 19 dükkan kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Giresun Bulancak'ta 14 milyon TL'ye satılık 19 dükkan!

Bulancak Belediyesi, Kapalı Pazar Binası'nde bulunan 19 dükkanını ihale yöntemi ile satıyor. Dükkanların ihalesi 23 Ekim'de saat 09:00'da başlayacak...

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

düzceye kapalı pazar alanı mı inşa edilecek Haberi

düzceye kapalı pazar alanı mı inşa edilecek


Düzce  Belediyesi, yeni kapalı pazaryeri projesine başladı. İnşaatı Nisan ayında gerçekleşecek olan kapalı pazaryeri projesi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in talimatıyla başladı. İhalesi tamamlanan projeye göre pazaryeri Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 5182,56 m2 alana yapılacak. Çelik Konstrüksiyonla üzeri kapanacak. Kapalı pazaryeri ile hem esnaf hem de vatandaşın yaşadığı sıkıntıları ortadan kalkacak. Bu arada Çay mahallesi kapalı pazaryeri projesi için de çalışmalar başlatıldı.



Düzce...