29 / 03 / 2024

dyo ile yeni yılın renk trendleri

dyo ile yeni yılın renk trendleri

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

OVP ile yeni vergi ve zamlar yolda: Emlak vergisi yeniden yazılıyor, araçlara ÖTV artışı gelebilir! 

Vergi uzmanları,  geçtiğimiz gün detayları belli olan OVP ile otomobilden konuta kadar çeşitli alanlarda yeni vergilerin gelebileceği ile ilgili sinyallerin verildiğini ileri sürdü. Peki OVP hangi alanlarda yeni vergilerin geleceğine, hangi vergilere ise yeni zamlar yapılacağına işaret ediyor?

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

TOKİ'den o ile yeni millet bahçesi müjdesi!

81 ilde yeni millet bahçeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni yapılarda otopark zorunluluğu ne olacak?

Kentsel dönüşüm ile yeni yapılacak olan binalarda otoparkların ne olacağı merak konusu ne oldu. Olaycom.'dan Günay Yumruktay  bugünkü köşe yazısında otopark zorunluluğunu kaleme aldı.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

2021'de Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile yeni yılın ilk 15 gününde 184 kişiye 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı. 

İzmir Konak, kentsel dönüşüm ile ivme kazanacak!

Konak Belediye Başkanı, Abdül Batur, Beştepeler'de yapılacak kentsel dönüşüm ile yeni bir ivme kazanılacağını dile getirdi. 

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

İnşaat sektöründe Libya ile yeni bir sayfa açıldı!

Türk müteahhitleri için halen en büyük üçüncü pazar olan Libya'da 2011'de başlayan iç karışıklıklar sonrasında yarım kalmış projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Libya ile yeni bir sayfanın açıldı" dedi.

dyo ile yeni yılın renk trendleri Haberi

dyo ile yeni yılın renk trendleri

Soft ve pastel tonlardaki pembe ve mavinin uyumunu yansıtan Rose Quartz (Soluk Pembe) ve Serenity (Bebek Mavisi), evlerimizin dekorasyonuna pozitif enerji katacak bir yılı müjdeliyor. Rose Quartz ve Serenity renkleri arasındaki yumuşak ve göze batmayan geçiş, renkler arasındaki keskin çizgileri ortadan kaldıran bu yönüyle hem renk anlayışını özgürleştiriyor hem de kombin yapma açısından işimizi daha da kolaylaştırıyor.


Podyumlarda ilk sinyalleri alınan soft tonlardaki pembe ve mavi hakimiyeti, bu yıl duvar renginden dekoratif obje ve aksesuarlara kadar evlerin her köşesinde kendini hissettireceğe benziyor. Pembe Kuvars taşından ilham alan pembenin pastel tonu Rose Quartz ve sakinlik, dinginlik anlamlarını içeren isminin hakkını veren Serenity, gökyüzünün uçuşan hafifliğini yansıtıyor. Mavinin dinginleştiren pastel tonu Serenity ile huzur ve mutluluk veren Rose Quartz, yakaladıkları muhteşem uyum...