29 / 03 / 2024

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat listesi

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat listesi

İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy ' de inşa edilen Ormanada Zekeriyaköy ulaşım bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Ormanada Zekeriyaköy projesinde 15 farklı tipte konut seçeneği bulunuyor...

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Ormanada Evleri ödeme seçenekleri!

Yüzde 10 KDV indirimi yapılan Ormanada Zekeriyaköy projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Ormanada Evleri ödeme seçenekleri..

Ormanada Zekeriyaköy ödeme planı 2017!

İstanbul Zekeriyaköy'de Eczacı başı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ormanada projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede villa ve sıra evlere yer verildi...

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Ormanada: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 3 dakika!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, sosyal yaşam olanaklarıyla sakinlerine doğanın içinde konfor ve güveni bir arada sunarken konumu ile ulaşımda benzersiz bir rahatlık sağlıyor.

Ormanada Zekeriyaköy'ün gözde projelerinden!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Eczacıbaşı Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

Kaan Karasoy, Kanyon, Ormanada gibi projeleri hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkulun Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ve Cendere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yer alan gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Ormanada'da Ekim ayı boyunca dolar kuru sabit!

Eczacıbaşı Gayrimenkul taraından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde Ekim ayı boyunca dolar kuru 2.19 TL'de sabitlendi.

Eczacıbaşı'nın Ormanada projesi reklamı sosyal medyanın konusu oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Ormanada projesi için yayınladığı ilan sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Ormanada’da dolar kuru 2,19 TL’de sabitlendi!

Zekeriyaköy’de 220 dönüm arazi üzerine kurulan Ormanada, site sakinlerine doğal bir yaşamın yanı sıra şehir konforunda ve standartlarında bir yaşamın anahtarını Eczacıbaşı Gayrimenkul ayrıcalığıyla sunuyor.

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat listesi Haberi

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat listesi

Ormanada Zekeriyaköy ulaşım bilgisini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 


Ormanada projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 


Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada projesi İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. 


Zekeriyaköy Ormanada projesinde toplam 273 adet konut yer alıyor.



220 dönüm arazi üzerinde konumlanan Ormanada Zekeriyaköy'de 188 adet villa, 81 adet sıra evler bulunuyor. 



15 farklı daire tipinden maydana gelen Zekeriyaköy Ormanada 2 etaptan oluşuyor. 


Eczacıbaşı Gayrimenkul projesi Ormanada Zekeriyaköy'ün sosyal imkanları arasında  pilates salonu, otopark alanı, buhar odası, yüzme havuz, otopark ve güvenlik mevcut.



Ormanada Zekeriyaköy ulaşım!


Ormanada adres: Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul 



Ormanada Zekeriyaköy ulaşım!



Ormanada iletişim: 

Telefon: 0212 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com

Belemir...