24 / 04 / 2024

Edirne ağaç

Edirne ağaç

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki ağaçları kontrol eden heyet, kar birikmesi nedeniyle yıkılabileceğini beklediği iki soğut ağacını belediye ekiplerine bildirdi.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Edirne projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Edirne 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Edirne 2022 başvurusu..

TOKİ Edirne sosyal konut projesine dair tüm detaylar açıklandı. Peki 2022 TOKİ Edirne projesi Edirne’nin hangi ilçelerinde inşa edilecek sorularının yanıtlarlarını sizler için derledik… İşte TOKİ Edirne 2022 başvuru şartları…

Edirne Belediyesi'nden büyük fırsat! 7 arsayı satışa çıkardı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak.

TOKİ Edirne Hadımağa 221 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Hadımağa projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Edirne Spor Salonu hizmete ne zaman açılacak?

Edirne Spor Salonu'nun ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hükümlü ve tutuklular Edirne'deki tarihi yapıları restore ediyor!

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesindeki tutuklu ve hükümlüler, Edirne Müze Müdürlüğü ve Edirne Vakıflar Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokoller doğrultusunda, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki (Mahmudiye Kışlası) kuleli giriş kapısını restore etti

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Edirne Lalapaşa'ya 90 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Lalapaşa'da 90 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Lalapaşa kura sonuçları 2020....

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Lalapaşa projesinde yer alan 90 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

Edirne ağaç Haberi

Edirne ağaç

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, ağaçların çok değerli olduğu bilmemde olmalarına rağmen insanlara zarar verebilecek durumların da önüne geçme grevlerı olduğunu söyledi. 


Çeşitli zamanlarda, gerektiği zaman kosılmediği için birçok insanın canına mal olan ağaç yıkılma, kırılma hadiselerini herkesm iyi bildiğini ifade eden Gürkan, şunları kaydetti: Biz çevreci bir belediyeyiz. Tam anlamıyla yüzde yüz yerine getirdiğimizi iddia etmesem de böyle bir niyetimiz var. 


Ağaç kesmek doğru bir şey değil. Bazı ağaçların da zaman zaman budanması, kesilmesi gorekiyor. Biz bu işi do uzmanlarla yapıyoruz. Bir heyet kurduk, kesilecek ağaçlara onlar karar voriliyor. Bir çay ocağında meydana gelen ağaç kazasının yaşanmaması için bunu yapmak durumundayız. Yani evet, ağaç değerli ama insan canından daha değerli doğll. Uzmanlarımız yol kenarlarındaki ağaçlara bakacak. 'Budansın'...