18 / 04 / 2024

edirne toki 2021 projesi

edirne toki 2021 projesi

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projesi için düğmeye bastı.

Edirne TOKİ projesiyle bu ilçeye tam 131 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Edirne projesinin ihalesi yarın yapılacak. İşte TOKİ Edirne projesi ile ilgili detaylar...

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

TOKİ 2021'de 73 bin sosyal konut ihalesi gerçekleştirdi!

Türkiye'de dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalarını hızlandıran TOKİ, 2021'de 73 bin sosyal konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ 2021 indirim kampanyasının süresi uzayacak mı?

TOKİ'nin 21 Nisan'da başlattığı indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru süresinin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. 

TOKİ 2021 indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başlattı. Bugün başlayan kampanya 28 Mayıs'ta sona erecek.

TOKİ 2021 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yoğun talep üzerine  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başladığını duyurdu.

TOKİ 2021 indirim kampanyası 21 Nisan'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan TOKİ'den konut ve iş yeri alan vatandaşlara müjde geldi. Yoğun talep üzerine yüzde 20 indirim kampanyasının yeniden başlayacağını söyleyen Kurum, kampanyanın 21 Nisan'da başlayacağını dile getirdi.

Edirne TOKİ son başvuru tarihi!

Edirne TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru heyecanı başladı.

Edirne TOKİ'de 137 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Edirne'de inşa edilen 137 konutun kurası çekildi. Ev alma hakkını kazanan 62 yaşındaki Sabriye Yılmaz, mutlu haberi kızına göz yaşları içinde verdi.

Rahmetli babası sayesinde Edirne TOKİ'den ev sahibi oldular!

İstanbul'da yaşayan Nurgül ve Önder Arda çifti için 6 ay önce vefat eden babası Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki TOKİ konutlarının kurasına başvuru yaptı. Çift, başvuru sonucunda ev sahibi oldu.

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta!

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 31 Ocak 2019 olarak belirlendi.

Edirne TOKİ başvuruları 21 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesi için başvurular 21 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

Edirne TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Edirne'de hayata geçireceği 137 konutun ihalesi yapıldı. Projedeki konutların 97’si 2+1 ve 40’ı ise 3+1 planında hayata geçirilecek.

edirne toki 2021 projesi Haberi

edirne toki 2021 projesi

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale bilgilerine göre, TOKİ'nin yeni projelerinden biri Edirne'de hayata geçirilecek.

TOKİ Edirne 2021 projesi, Hadımağa Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 221 adet konut yer alacak.

TOKİ Edirna Hadımağa 2021 projesinin ihalesi 3 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede ayrıca 10 adet dükkan da yer alıyor. 

İhale ilanı:
Edirne İli Merkez İlçesi Hadımağa Mahallesi 221 Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den 114 bin TL'ye ev sahibi olma...