19 / 04 / 2024

Edonia Garden lansmanı

Edonia Garden lansmanı

2017 yılında yaşanan darbe girişiminden sonra Türkiye'de konut sektöründe yaşanan durgunluk hızla aşıldı. Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Üçüncü sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o yazı...

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Trio Garden'da 385 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Trio Garden projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 385 bin TL'den başlıyor...

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Kar Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Almanya'da gerçekleştirilecek olan 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak olan Kar Yapı, fuarda 'Edonia Garden' projesini tanıtacak.

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Edonia Garden Pendik'in kaba inşaatı bitti!

Kar Yapı'nın hayata geçirdiği Edonia Garden projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Edonia Garden'da fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor!

Kar Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen 'Edonia Garden'a en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları, havaalanı personeli, eğitimciler ve finans sektöründen geliyor.

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden fiyat ve ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede lansman fiyatları metrekaresi bin 800 Euro’dan başlıyor. 

Kar Yapı'dan yeni projeler geliyor!

Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesinin lansmanında konuşan Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, konut sektöründe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Edonia Garden lansmanı Haberi

Edonia Garden lansmanı

Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Üçüncü Türkiye'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Üçüncü, ''Konut ihtiyacı ve ülkemizdeki potansiyeli düşündükçe inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu ve gelişmeye devam edeceğini söyleyebiliriz'' dedi. 


1-) Konut sektörünün genel durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ülke olarak hep büyüyoruz. Yüzde 4-5 her yıl büyüme rakamları açıklanıyor ve gerçekleşiyor. 2017’de bir önceki yıl yaşanan darbe girişiminin ardından yaşanan durgunluk hızla aşıldı. Piyasa hemen toparladı ve hareketlendi. Bu süreçte devlet, vatandaş, müteahhit herkes elini taşın altına koydu. Bunun devamında konut ihtiyacı ve ülkemizdeki potansiyeli düşündükçe inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu ve gelişmeye devam edeceğini söyleyebiliriz. Sektörde dönem dönem mevsimsel ya da dış etkenler nedeniyle yavaşlamalar olsa da inşaat sektörü, uzun yıllar ekonominin lokomotifi ve birinci derecede yatırım aracı olmaya devam edecek. 


2-)...