16 / 04 / 2024

EEC S2 Security semineri ne zaman

EEC S2 Security semineri ne zaman

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi.

ISAF 2016 için geri sayım başladı!

Her yıl sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getiren ISAF Fuarı’na sayılı günler kaldı. Bu yıl yine güvenlik sektörünün kalbi, 29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 20. Uluslararası ISAF Security Fuarı’nda atacak

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

EEC S2 Security semineri büyük ilgi gördü!

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi.

ASELSAN, TAQNIA DST şirketi ile ortaklık anlaşması yaptı!

ASELSAN ile Suudi Arabistan kamu şirketi TAQNIA Defense and Security Technologies (DST), Suudi Arabistan Savunma Elektroniği Şirketi kurulmasına yönelik ortak şirket anlaşması imzaladı.

11 yıl içinde evler akıllanacak!

Intel Security’nin bir parçası olan McAfee, dünya genelinde 8 bini aşkın tüketicinin yaşam tarzı ve teknoloji trendleri ile ilgili düşünce ve davranışlarını inceleyen “Safeguarding 2025” çalışmasının sonuçlarını duyurdu.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

Gayrimenkulcülere yeni yazılım programı S2!

Hasan Bursalıoğlu, Burak Yangın, gayrimenkul sektörü için gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 programını geliştirdiler. S2 programı sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor

S2 satış ofislerinde yeni dönem başlatacak!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörinün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın'dan gayrimenkule özel yazılım!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

S2 ile satış ofislerinde yeni bir dönem başlıyor!

İnşaat mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programım tanıttı. Program sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor.

Osman Öztürk:AVM'lerin Türkiye'deki ziyaretçi sayısı 1,6 milyara ulaştı!

City Security Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Oztürk, "AVM'lerin Türkiye'deki ziyaretçi sayısı 2013'te 1,6 milyara ulaştı. Rakamlar ziyaretçilerin yüzde 63'ünün de alışveriş yaptığını ortaya koyuyor" dedi.

Baydar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağrı Baydar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli OSB Heskoop Sitesi S2 Blok'ta kuruldu.

Alkent 2000'de 1 milyon 400 bin TL'ye! İcradan!

Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 2 pafta, 197 ada, 1 parselde yer alan Alkent 2000 sitesi içerisinde S2 tipi 5 nolu villayı satışa sunuyor. Villanın tahmini bedeli 1 milyon 400 bin TL

EEC S2 Security semineri ne zaman Haberi

EEC S2 Security semineri ne zaman

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi. Türkiye’nin önde gelen firmalarının Güvenlik ve IT Müdürlerinin katıldığı seminer büyük ilgi gördü.


EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Yanık, EEC’yi tanıtan açılış konuşmasının ardından S2 Security ürün programını takdim etmek üzere sözü S2 Security Başkan Yardımcısı Todd Smith’e bıraktı. Smith, “S2 Security tamamı Amerika’da üretilen, ödüllü bir geçiş kontrol, video güvenlik ve mobil güvenlik yönetimi ekosistemidir. Ürünlerimiz 14 yıldan beri 24.000’in üzerinde sistemde, 70’ten fazla ülkede kullanılmaktadır. 


Tek kutuda entegre video ve geçiş kontrol çözümleri sağlayan S2 Security NetBox sistemlerimiz %100 web tabanlıdır ve hiçbir yazılım yükleme veya...