19 / 04 / 2024

Ege Ekonomik Forum 2019

Ege Ekonomik Forum 2019

Ege’de Akıllı ve Sürdürülebilir Kentsel Dönüşüm Forum'u düzenlendi. Forumda konuşan İzmir'in belediye başkanları kentsel dönüşüm için destek istedi.

Davos Zirvesi'nde kurulan 'Türk Evi'ne katılımcılardan yoğun ilgi!

İsviçre'nin Davos kasabasında yapılan 50'nci Dünya Ekonomik Forum (WEF) toplantıları kapsamında kurulan Türk Evi küresel yatırımcıların ve siyasetçilerin ilgisini çekti.

Ege'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Ege’de Akıllı ve Sürdürülebilir Kentsel Dönüşüm Forum'u düzenlendi. Forumda konuşan İzmir'in belediye başkanları kentsel dönüşüm için destek istedi.

Sudan'daki tarım arazileri İzmirli yatırımcılara açılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı, NTV ve Özgencil Grup iş birliğiyle ikincisi düzenlenen Ege Ekonomik Forum'unda konuştu. Pakdemirli, Sudan'daki tarım arazilerinin İzmirli yatırımcılara açılacağını söyledi.

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

DAP Yapı, İzmir vizyonunu ve hedeflerini açıkladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında olan DAP Yapı, 25-26 Ekim tarihlerinde İzmir’de yapılan Ege Ekonomik Forumu’nun stratejik partneri oldu. 

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Ege Denizi’nin iki tarafı satılık adalarla dolu!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu!

Ekonomik krizden etkilenen Yunan adalarında tatilin ucuzlaması ve geçişlerin kolaylaşması, Ege kıyılarındaki turizm bölgelerini olumsuz etkiledi.Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu.

Yunan Adaları'ndaki ucuzluk Ege turizmini olumsuz etkiliyor!

Ekonomik krizden etkilenen Yunan adalarında tatilin ucuzlaması ve geçişlerin kolaylaşması, Ege kıyılarındaki turizm bölgelerini olumsuz etkiledi.Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum gibi turistik bölgeler müşterilerini adalara kaptırıyor...

Yakup Demir: Yunan adaları Ege kıyılarının en büyük rakibi!

Yunanistan'da yaşanan ekonomik krizin tatili ucuzlatması, yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini ad

İzmir'deki Forum Bornova kavşağında trafik çilesi bitiyor!

İzmir'in Bornova Belediyesi, otoyoldan Forum Bornova ve Ege Üniversitesi’ne geçişi sağlayan kavşakta özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek için ikinci bir yol açıyor...

Ege Ekonomik Forum 2019 Haberi

Ege Ekonomik Forum 2019

EGEV ve Özgencil işbirliğiyle gerçekleştirilen 3. Ege Ekonomik Forum’un Şehir Plancısı Faruk Göksu önderliğinde düzenlendi. Ege Haber'de yer alan habere göre; Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Ege’de Akıllı ve Sürdürülebilir Kentsel Dönüşüm konuşuldu.

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’de gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Konak’ta değişimi ve dönüşümü sağlamayla ilgili Konak’ta da önemli işlere imza atacaklarını söyleyen Batur, 6 aylık süreçte kentsel dönüşümle ilgili planlama çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. Gültepe, Yeşildere, Yenişehir, Beştepeler bölgesinde planlama çalışmalarının sürdüğünü anlatan Batur, “Hayal ettiklerimizi planlama anlamında bitirmemiz gerekiyor. Belediyeciliğe böyle bakıyorum. Konak ilçemizi betondan kurtaracağız, yeşil alanı bol, sosyal tesisi bol bir...