19 / 04 / 2024

ege perla yangın

ege perla yangın

Yangın akşam saat 18.00 sıralarında, Ozan Abay Caddesi'nde, inşaatı devam eden gökdelende meydana geldi. İnşaatın en üst katında alevleri gören çalışanlar durumu itfaiyeye bildirdi

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Ege Perla AVM'nin yıllık KDV hariç kira değeri 10 milyon 532 bin 400 TL ve 23 adet bağımsız bölümün yıllık KDV hariç kira değeri 1 milyon 347 bin 240 TL olarak belirlendi. 

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında alınan en üst seviyedeki tedbirlerle beraber 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle İzmirliler’i ağırlayacak. 

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi olan Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla'da 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Bilim Şenliği düzenleniyor.

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

İzmir Bayraklı'nın yeni cazibe merkezi Ege Perla'nın düzenlediği Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor. Etkinlikte ilginç atölyeler ve etkinlikler yer alacak. 

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Ege Perla AVM açıldı!

İş GYO imzası ile İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ege Perla Alışveriş Merkezi (AVM) dün hizmete açıldı.

Ege Perla AVM bugün kapılarını açıyor!

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla alışveriş merkezi, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Ege Perla AVM yarın açılıyor!

490 milyon liralık yatırımla İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle yaşama geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi yarın açılıyor. Merkez, yılda 6.5 milyon kişiyi ağırlamayı hedefliyor

İş GYO Ege Perla'nın değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO Konak Mersinli Mahallesin'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ege Perla'nın kiralama işlemleri Platin Emlak tarafından yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ege Perla Projesi kiralama işlemleri yayınlandı.

ege perla yangın Haberi

ege perla yangın


Bayraklı'da yeni yapılan gökdelen inşaatında, yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın büyümeye devam ediyor.


Yangın akşam saat 18.00 sıralarında, Ozan Abay Caddesi'nde, inşaatı devam eden gökdelende meydana geldi. İnşaatın en üst katında alevleri gören çalışanlar durumu itfaiyeye bildirdi. Yangın kısa sürede büyüdü. Yangını söndürmek için çalışanlar müdahalede bulundu. Rüzgarın etkisiyle alevler tüm binayı sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vinçler yardımıyla söndürme çalışması başlattı.


İki saate kontrol altına alındı 


 Kaynak sırasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saatlik çalışması sonrasında kontrol altına alındı. Dört işçi yangın çalışmalarını izledikleri sırada dumandan etkilendi. Üç işçi Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, bir işçiye de ayakta oksijen takviyesi yapıldı.


Yangın sırasında yemek molasında olduklarını söyleyen inşaata çalışan Ahmet Akar, "Bir kaç arkadaş yukarı...