29 / 03 / 2024

Ege Sağlık Hastanesi satış

Ege Sağlık Hastanesi satış

Alsancak'ta 1969 yılında ilk özel hastane olarak faaliyete geçen Ege Sağlık Hastanesi, internet üzerinden satışa çıkarıldı.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

İstanbullular merakla bekliyordu! Dev sağlık kompleksinin inşaatı bitti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 620 yataklı İstanbul Seyrantepe Hastanesi'nin inşaatının tamamlandığını söyleyerek, açılış tarihini açıkladı. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Ege Sağlık Hastanesi satış Haberi

Ege Sağlık Hastanesi satış

Alsancak'ta 1969 yılında ilk özel hastane olarak faaliyete geçen Ege Sağlık Hastanesi, internet üzerinden satışa çıkarıldı. 5 yıldır kapalı olan ve defalarca icradan satılığa çıkartılan hastane alıcı çıkmayınca bu sefer internet yolu denendi. Bir emlak şirketi aracılığıyla satışa çıkartılan hastanenin ruhsatsız 40 milyon lira, ancak hazır hastane ruhsatı istenirse 74 milyon lira bedelle satılacağı öğrenildi.


2 kişi teklif verdi


Emlak şirketinin yetkilisi satış işlemlerinin teklif usülü olacağını belirterek, "Ruhsatlı, ruhsatsız ve toplam teklifler olarak 3'e ayırdık. Gelen teklifleri mülk sahibine iletiyoruz. Mülk sahibi firma da, en yüksek teklifi veren kişi ya da kuruma satışı gerçekleştirecek" dedi. Şu ana kadar hastane için 2 kişinin başvuruda bulunup teklif verdiği öğrenilirken, ne kadar teklif sunduğu belirtilmedi.


İcradan satılıktı


Ege Sağlık Hastanesi 1997 yılında Azmi Ofluoğlu'nun sahibi...