23 / 04 / 2024

Ege Uğurlu Termal Resort satılıyor mu

Ege Uğurlu Termal Resort satılıyor mu

Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uğurlu ve Hasan Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uğurlu ve Selim Gülşan ortaklığında kuruldu. 

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Tavşantepe'den Tuzla'ya metro gelecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Tavşantepe'den metro Tuzla'ya gelecek. Tuzla'da metroyla tanışmış olacak, hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

Ege Uğurlu Termal Resort satılıyor mu Haberi

Ege Uğurlu Termal Resort satılıyor mu


Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.


T.C. DİKİLİ İCRA DAİRESİ

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2015/451 Tlmt.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO’LU TAŞINMAZIN

özellikleri : İzmir ili Dikili ilçesi Denizköy mah. Çobanlanı (Hayıtlimanı ) mevkii 10 cilt, 976 sayfa, 127 ada,3 parsel 37.857,52 metrekare arsa vasıflı taşınmaz. Bloklar çiçek isimleri ile adlandırılmıştır. Bloklar 2 kattan 8 ayrı bağımsız bölümden oluşmaktadır.

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ:

- Zemin kat 1 ve 3 no' lu bağımsız bölümler; toplam 78.44 metrekaredir.

- Zemin kat 2 ve 4 no’lu bağımsız bölümler: toplam 79,64 metrekaredir.

- 1. Kat 5 ve 7 no’ lu bağımsız bölümler: toplam 69,57...