28 / 03 / 2024

egeboyu ilk etap teslimleri tamamlandı mı

egeboyu ilk etap teslimleri tamamlandı mı

Eviya Gayrimenkul'ün, EgeBoyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Balıkesir meydan projesinin ilk etabı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydan projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. 6 ayda yapımı biten proje alt yapı sorununu çözdü.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Katar'ın Gazze'de yapacağı hastanenin ilk etap inşası için imzalar atıldı!

Katar'ın, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde yapacağı hastane projesinin ilk aşamasının hayata geçirilmesi amacıyla imzaların atıldığı belirtildi.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

Mersin TÜİOSB'de ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı!

Bölgenin tarımsal üretimini son teknoloji ile yüksek katma değerli ürünlere dönüştürmeyi hedefleyen Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı...

egeboyu ilk etap teslimleri tamamlandı mı Haberi

egeboyu ilk etap teslimleri tamamlandı mı


Sinpaş GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı projesi EgeBoyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor. 672 konutun yer aldığı EgeBoyu projesinde brüt 3,25 metre tavan yüksekliği ile 75 ayın seçeneği ile yer alıyor. Aynca projede Cunda meydanındaki güneş saati, Foça'nın simgesi fok heykeli, Alaçatı'daki Sörf heykeli ve Sakız Adası'na vanncaya dek Ege'yi anımsatan tam özelliklerde yer alıyor. Ege Çarşı, Organik Ege Pazan gibi sosyal ve ticari alanlar, bu eşsiz yaşamın zengin seçeneklerini sunuyor. 


Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: www.egeboyu.com


Yeni...