29 / 03 / 2024

Egepen Deceuninckten yeni seri

Egepen Deceuninckten yeni seri

Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend, en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor. Legend Serisi, 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.

Egepen Deceuninck'ten 200 milyon TL’lik fabrika yatırımı!

Toplamda 1.200 kişiye istihdam sağlayan Egepen Deceuninck, 2017'de hedef büyüttü. Şirket 200 milyon TL yatırımla yeni fabrika yatırımına girdi.

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Egepen Deceuninck'ten yeni HS 76 /Contalı Sürme Sistemi!

Türkiye’nin en geniş sürme sistemi ürün yelpazesine sahip Egepen Deceuninck, geniş görüş açısı sağlayan HS 76 / Contalı Sürme Sistemi ile manzaraya açılan tüm mekânlar ile bütünlük sağlıyor.

Egepen Deceuninck’ten yeni Legend serisi!

Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend, en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor. Legend Serisi, 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Egepen Deceuninckten yeni seri Haberi

Egepen Deceuninckten yeni seri

Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend,  en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor.  Minimum bakım ile yüksek ısı yalıtımı sunan Legend Serisi, doğadan esinlendiği 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.


Sert geçen kışlar için kapı ve pencerelerde ısı yalıtımından maksimum fayda sağlamak gerekiyor. Önceliğini her zaman yalıtım ve konfora veren Egepen Deceuninck, mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlayan Legend Serisi ile hem mekânınızın dekorasyonuna uyum sağlıyor hem de dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanım imkânı sunuyor. 


Yüksek performans kriterleri göz önünde bulundurularak üretilen Legend Serisi 80 mm genişliği, 6 odacıklı yapısı ve 3 contalı 3’lü cam uygulaması ile mükemmel yalıtım, maksimum akustik ve emniyet...