19 / 04 / 2024

Egepen izmir fabrika

Egepen izmir fabrika

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir'de yeni açılacak model fabrika meclis gündeminde!

İzmir'de açılacağı duyurulan model fabrika meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki model fabrika projesinde son durum ne?

Sanayi sektöründeki istihdama yönelik eğitim çalışmaları ve İzmir'deki model fabrika projesinin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli , Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir'de 13.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Pancar Mahallesi, Köycivarı Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 13 milyon 241 bin 820 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Torbalı'da 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 23 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Menderes'te 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 34 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 11 milyon 172 bin 153 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Çiğli'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika toplamda 22 milyon 263 bin 903 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Egepen izmir fabrika Haberi

Egepen izmir fabrika

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek. Ege Profil bünyesinde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Egepen Deceuninck Grup Pazarlama ve Satış Müdürü Tamer Özen, “Ege Profil tüm markalarıyla Türkiye’de sektör lideri konumunda. 35 yıllık sektör deneyimimizden aldığımız güç ve 2000’de dünyanın en büyük PVC profil üreticisi Deceuninck Grubu’nun şirketimizin en büyük hissedarı olmasıyla birlikte Türkiye’de sektörün nabzını değiştirdik. Dört mevsimin yaşandığı ülkemizde PVC kullanımının ısı yalıtımındaki önemini vurgulayarak ‘Türkiye’nin Penceresi’ söylemini layığıyla bugünlere taşıdık. Sürdürülebilir bir yaşamın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle yüksek teknoloji ve kalite ile tüm ürünlerimizi yüzde 100 geri dönüşümlü, kurşun ve ağır metal içermeyen çevreye duyarlı olarak üretiyoruz” diye konuştu. 


Her yıl belli planlar, hedefler ve stratejiler doğrultusunda hareket ettiklerini dile...