19 / 04 / 2024

ekol kent bursa evleri

ekol kent bursa evleri

Güler İnşaat tarafından, gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin yükselen yıldızlarından Bursa'da kendi elektriğini üretmesi ve su israfını önlemesiyle dikkatleri çeken Ekolkent projesi geliyor. 

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa Kent Müzesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Kent Müzesi'nin ek binası olarak hizmet verecek olan defterdarlık binasını yeniledi.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açıldı!

Müzeleriyle dikkat çeken kent Bursa, yeni bir müzeye daha kavuştu. Bursa’nın kültürel zenginliklerini orijinal kimliğiyle geleceğe taşıyacak olan ‘Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nin açılışı yapıldı.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Kent Meydanı Bursa'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Osmangazi için projelendirilen Kent Meydanı üniversite öğrencilerine tez konusu oldu. Öğrenciler, projeyle ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan bilgi aldı.

ekol kent bursa evleri Haberi

ekol kent bursa evleri

Ekolojik olmasıyla ön plana çıkan projede 3+1'den 4+1 dublekse kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor. Güler İnşaat, Türkiye'nin "yeşil inci"si olarak bilinen Bursa'da, yeşilliği ve ekolojik özellikleriyle büyük beğeni kazanması beklenen yeni bir proje için kolları sıvadı.

Ekolkent projesi, Bursa Göçmen Konutları bölgesinde inşa ediliyor. Projenin satışı ise yeni hayata geçirilen Ngyo Konut Market tarafından inşa edilecek. Proje 54 daire ve 9 ticari birimden meydana gelecek. 

Toplam 2 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek proje, 2 blok ve 7 kattan oluşacak. Ekolkent'te 3+1 normal kat, 3+1 bahçe katı, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alacak. 

Ekolkent projesinde bol miktarda yeşil alan ve  havuz gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Ayrıca, projedeki her daireye otopark imkanı da sunuluyor. 

Ekolkent bir taraftan kendi elektriğini üretirken,...