19 / 03 / 2024

Ekonomi Koordinasyon Kurulu

Ekonomi Koordinasyon Kurulu

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun gündeminde avans krediler var! Avans kredilerinde son dakika gelişmesi!

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde avans krediler de yer alacağı gelen bilgiler arasında...

Yastık altında altını olanlar dikkat! Harekete geçiliyor

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yeni adımlar atılacağı ifade edildi.

Külliye’de kritik ekonomi zirvesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu ve Fiyat İstikrarı Komitesi kuruldu!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 'Ekonomi Koordinasyon Kurulu' ve 'Fiyat İstikrarı Komitesi' kurulmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattı imar planı değişikliği onaylandı!

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Sarıyer İstinye Mahallesi 1/1000  ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Sarıyer İlçesi, İstinye Mah., 53 pafta, 247 ada, 6 parsele ait hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

TMMOB'dan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Kanal İstanbul ÇED Olumlu Kararı İptal Davası için belirlenen bilirkişilerin objektif olmadığını ileri sürerek dilekçe verdi ve itirazda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden iş yeri yıkılan esnafa yardım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nda yaptığı konuşmasında depremde iş yeri yıkılan esnafa destek kampanyaları yapılacağını açıkladı. 

İzmir'de yeni bir felakete yol açabilir!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depreminin ardından Bayraklı ilçesinde bazı orman alanlarının evlerini kaybedenler için kalıcı konut yapılmak üzere 'orman' dışına çıkarılmasının yeni bir felakete sebep olabileceği belirtildi.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Haberi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün toplanacak. Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek toplantıya, kurul üyesi bakanlar ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.

Küresel ekonomideki gelişmeler ve yurt içindeki ekonomik-finansal gelişmeler bağlamında mevcut görünüm ile gelecek dönem beklentilerinin değerlendirileceği toplantıda, yakın zamanda tamamlanarak açıklanması hedeflenen Orta Vadeli Program'ın (2023-2025) hazırlık süreci üzerinde de durulması bekleniyor.

ABD İran anlaşması petrol krizini nasıl etkileyecek? Kriz derinleşiyor mu?

ABD için çanlar çalıyor! 38 yılın en düşük seviyesine geriledi

Powell’ın açıklamarı sonrası çarpıcı analiz: “Türkiye ekonomisini zor günler...