28 / 03 / 2024

ekrem imamoğlu kanal istanbul projesi açıklama

ekrem imamoğlu kanal istanbul projesi açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlıkta bir yılını tamamladı. İmamoğlu, 23 Haziran günü Haliç Kongre Merkezi'nde değerlendirme toplantısında, bir yıllık İstanbul raporunu açıklayacak...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un altından İstanbul da Türkiye de kalkamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un altından İstanbul'un da Türkiye'nin de kalkamayacağını belirterek,  "Bu bir emlak projesidir" dedi. 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul 11. İdare Mahkemesi'nin Kanal İstanbul'un imar planlarına ilişkin iptal kararı verdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 2011 yılından beri gündemde yer

Ekrem İmamoğlu'dan Kanal İstanbul vurgusu: İstanbul'un mahvedilmesine hiç kimse izin vermeyecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Visit İstanbul” web portalının tanıtım toplantısında İstanbul ile ilgili konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul'a da değindi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o konuşması...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçmeye davet ediyorum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve konunun İstanbul'u korumak olduğunu dile getirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...  

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Gülünecek bir iş!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un gülünecek bir iş olduğunu belirtti ve gençlere projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bir emlak projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul bir emlak projesidir" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz. İleride sorumluları da bunun hesabını verecek” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul değerlendirmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Unkapanı Yağmursuyu Tüneli çalışmalarını incelediği sırada gazetecilerin Kanal İstanbul Projesine dair yönelttiği sorularını cevapladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu,

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken Kanal İstanbul çıkışı!

Ömerli Barajı Emirli 2. Kademe İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Bizler Kanal İstanbul'un İstanbul’a yaptırılmayacağını, yapılmayacağını vatandaşımıza halkımızla beraber taahhüt ediyoruz" dedi.

ekrem imamoğlu kanal istanbul projesi açıklama Haberi

ekrem imamoğlu kanal istanbul projesi açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koltuğundaki birinci yılını bitirdi. Bir yılda İstanbul’un yıllardır kangrene dönen otogar, atlı fayton taşımacılığı gibi birçok sorununu çözdü, çok sayıda polemiğin hedefi oldu ve sayısız engelleme ile karşı karşıya kaldı. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; ihtiyaç sahiplerine destek için başlattığı bağış kampanyası sebebiyle hakkında soruşturma bile açıldı. İmamoğlu, bir yılın hesabını yarın düzenleyeceği değerlendirme toplantısı ile bütün İstanbullulara vereceğini açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart 2019 İstanbul yerel seçimini iptal etmesi sebebiyle 3 ay arayla iki kez İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri sonrasında 806 bin farkla oturduğu başkanlık koltuğunda birinci yılını tamamladı. 

İmamoğlu, 23 Haziran günü Haliç Kongre Merkezi'nde “Birlikte başardık” sloganı ile gerçekleştireceği değerlendirme toplantısı ile 16 milyon İstanbulluya ilk bir...