26 / 04 / 2024

ekrem imamoğlunun köşkü

ekrem imamoğlunun köşkü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı'nda bulunan şehitlik arazisi üzerinde inşa edilen köşke yerleşeceği iddia edildi. 

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a ‘depreme hazırlık’ mesajı: İçi boş vaatlerle olmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beyoğlu’nda önemli açıklamalar yaptı. Kentsel dönüşüm kapsamında belirlenen 69 riskli alan bulunduğunu dile getiren İmamoğlu, Murat Kurum’a da ‘depreme hazırlık’ mesajı verdi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İstanbullulara müjde! Ağır derecede çürük binalar yıkılacak, kira yardımı 3 kat artacak! Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un depreme hazırlık ajandasını ve yeni çözüm önerilerini açıkladığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkat çeken o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı tepkisi: Dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Peki Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler dedi? İşte İmamoğlu'nun o açıklaması.... 

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bir emlak projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul bir emlak projesidir" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan binlerce konut mağduruna müjde!

Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. İşte yüz binlerce konut mağdurunu yakından ilgilendiren o görüşmenin detayları...

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz. İleride sorumluları da bunun hesabını verecek” dedi.

ekrem imamoğlunun köşkü Haberi

ekrem imamoğlunun köşkü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eylül ayı meclis toplantıların ilk oturumu  Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde İBB Meclisi 1'inci Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında gerçekleşti. 

Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; İBB Meclisi’nde konuşan CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı’nda şehitlik arazisi üzerine yaptırdığı köşkte yaşayacağını dile getirdi. 

CHP Grubu adına konuşma yapan Grup Başkanvekili Doğan Subaşı İBB Başkanı İmamoğlu'nun Rumeli Hisarı'nda yer alan Naif Baba Tekkesi ve şehitlik arazisi içerisindeki konutta yaşamaya başlayacağını doğruladı. Subaşı, köşk için kaç milyon TL harcandığına dair soruları cevaplamadı.

Ekrem İmamoğlu: Kendim için konut...