20 / 04 / 2024

ekşinar konakları ofis

ekşinar konakları ofis

Toplam 230 adet konut, 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan meydana gelen Florya Ekşinar Konakları projesinde ofislerin fiyatları 535 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar Konakları'nda kiralık ticari üniteler!

Eroğlu Ekşinar Konakları içerisinde yer alan ofis binasında satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Minimum ofis büyüklükleri 75 metrekare, maksimum ise 200 metrekare...

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL!

Ofis ve kırtasiye malzemelerine yönelik düzenlediği kampanyalara devam eden Avansas, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini çekmeyi başardı. 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL oldu! Avansas akına uğradı.

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden flaş ayçiçek yağı adımı geldi. Küresel piyasada fiyatları yüzde 30 kadar düşen ayçiçek için ofis ihale açtı. TMO, ihaleye çıktığı firmalar piyasanın 90 dolar (1530 lira) yüksek fiyat vermesine rağme ihaleyi kazandı. İşte detaylar...

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Motto İstanbul'da 55 bin lira peşinatla! Hayal değil, gerçek!

Hemen teslim edilen Motto İstanbul projesinde 55 bin lira peşinat ile home-ofis sahibi olunabiliyor. Proje "Hayal değil, gerçek" sloganıyla tanıtılıyor.

Can Özçiçek: Hedef 10 bin konut!

Propa Holding’in temelleri 1973 yılında atıldı. 44 yılda yaklaşık 4 bin konut üreten şirket, 20 bin metrekarelik ofis alanını da müşterilerine teslim etti. Grubun CEO’su Can Özçiçek, 2023’e kadar yeni yatırımlarla 6 bin konut üreterek toplam 10 bin konutluk bir portföye ulaşmak istediklerini anlatıy

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

ekşinar konakları ofis Haberi

ekşinar konakları ofis

Ekşinar Konakları projesi İstanbul Avrupa yakasında Florya'da yer alıyor. 21 bin 337 arsa alanı üzerinde yükselen Ekşinar Konakları 6 blok halinde yükseliyor.


Eroğlu Ekşinar Konakları toplam 230 adet konut, 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan meydana geliyor. Ekşinar Konakları ofis ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan tutar vade farksız 30 ay taksitlendiriliyor. 


Florya Ekşinar Konakları  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 


Ekşinar Konakları ofis fiyatları 535 bin liradan başlangıç gösteriyor. Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Ekşinar Konakları'nda yüzde 18 KDV fiyatlara dahil.


Florya Ekşinar Konakları güneşlenme terasları, buhar banyosu, aerobik salonu, Türk...