25 / 04 / 2024

ekşinar konakları vaziyet planı

ekşinar konakları vaziyet planı

Florya Ekşinar Konakları adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 1 salondan oluşuyor

Florya Ekşinar Konakları örnek daire!

Florya'da hayata geçirilen Ekşinar Konaklar projesinde daireler minimum 580 bin TL'den başlıyor. Florya Ekşinar Konakları örnek daire görselleri merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor.

Ekşinar Konakları Florya nerede?

Ekşinar Konakları Florya nerede? Florya Ekşinar Konakları Florya Şenlik Mah. Ekşinar Sok. No:48 Florya / İstanbul adresinde yer alıyor. Eroğlu Ekşinar Konakları fiyat listesi 600 bin liradan başlıyor...

Ekşinar Konakları örnek daire!

Ekşinar Konakları örnek daire görselleri, daire fiyatları ve ödeme planı bilgisinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Eroğlu Gayrimenkul Florya Ekşinar Konakları projesinde yer alan daireler hemen teslime ediliyor...

Florya Ekşinar Konakları fiyat listesi!

Florya Ekşinar Konakları fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 8 bin TL'den başlayarak satılıyor. Eroğlu Florya Ekşinar Konakları projesinde önümüzdeki ay anahtarlar sahiplerine teslim ediliyor...

Ekşinar Konakları Florya satılık daire!

Ekşinar Konakları Florya satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin liradan başlangıç gösteriyor, 230 konuttan meydana gelen Ekşinar Konakları 'nda 1+1'den 7+2'ye kadar konut seçeneği bulunuyor.

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları hakkında bilgi verdi!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda merak edilen soruları yanıtladı.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

Düzce Konakları adres bilgileri!

Düzce Konakları projesi toplam 30 bin arazi üzerinde yer alıyor. Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 180 adet daire bulunuyor. İşte Düzce Konakları adres bilgileri...

Düzce Konakları iletişim bilgileri!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Düzce Konakları projesinde toplam 180 adet daire yer alıyor. Proje 30 bin arazi üzerinde yer alıyor. İşte Düzce Konakları iletişim bilgileri...

Ekşioğlu İnşaat, 2015'te güçlü projelerle yükseliyor!

Yıllardır yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekşioğlu İnşaat, güçlü projelerle bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekşioğlu İnşaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları.

Düzce Konakları' nda fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor!

Düzce Konakları Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Düzce Konakları' nda fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

ekşinar konakları vaziyet planı Haberi

ekşinar konakları vaziyet planı

Ekşinar Konakları, İstanbul'da Florya'da hayata geçiriliyor. Florya Ekşinar Konakları adres kısmından önce projeden bahsedelim. 


Florya Ekşinar Konakları satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 1 salondan meydana geliyor. 




Eroğlu Gayrimenkul projesi olan Florya Ekşinar Konakları ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme seçeneği sunuluyor. 6 bloklu projede inşaat alanı 3.796 metrekare olarak belirlendi. 


Florya Ekşinar Konakları fiyatları!

1 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatı 580 bin TL'den,

2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatı 680 bin TL'den,

3 oda 1 salon konut...