25 / 04 / 2024

ekspertiz raporlu gayrimenkul

ekspertiz raporlu gayrimenkul

2015 yılında faaliyete geçen Tapu com, bugüne kadar 72 ilde 1300 işlem gerçekleştirdi. Tapu com fikriyle kendi girişimini hayata geçiren Emre Erşahin, tapuyla satılan gayrimenkullerde yüzde 40'lara varan fiyat avantajları söz konusu olduğunu söyledi.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

Kaptanlar Gayrimenkul Ekspertiz Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanlar Gayrimenkul Ekspertiz Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Emrah Kaptan tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Ateş Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedel iile Erman Ateş tarafından kuruldu.

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Emlak danışmanlarının imkanları artıyor!

‘Ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom, geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OScom ile işbirliği yaptı. İki proptech markası, emlak danışmanlarının satış imkânlarını artırmak amacıyla bir araya geldi.

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Gayrimenkul ekspertiz raporuna hukuki bakış açısı!

Bir taşınmazın gerçek değerinin belirlenmesi amacı ile bağımsız ve tarafsız olarak değerleme işlemine tabi tutulması gayrimenkul ekspertiz raporuyla sağlanıyor. 

Gayrimenkul ekspertiz raporu hakkında merak edilenler!

Avukat Elvan Kılıç, gayrimenkul sektöründe sıkça kullanılan ekspertiz raporuyla ilgili merak edilenleri anlattı...

Gayrimenkul ekspertiz raporunda neler yer almalı?

Avukat Elvan Kılıç, gayrimenkul ve otomobil sektöründe sıkça kullanılan ekspertiz raporu hakkında bazı bilgiler verdi.

Aracılar Kulübü'nden emlak danışmanlarına kesintisiz çalışma fırsatı!

Aracılar Kulübü, yurt çapında ekspertiz raporlu, uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföyü sayesinde emlak danışmanlarına gayrimenkul sunuyor...

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren Tapucom, salgın tedbirleri uyarınca konutlarında kalması gereken kullanıcılar için gayrimenkulleri uzaktan inceleme fırsatı veren “görüntülü yer gösterme hizmetini” hayata geçirdi.

ekspertiz raporlu gayrimenkul Haberi

ekspertiz raporlu gayrimenkul

Tapu.com, sadece 'ekspertiz raporlu' gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan yeni nesil bir emlak pazar yeri. Şeffaf bir piyasada bilinçli alıcıların vereceği tekliflerle bir gayrimenkulun piyasa değerini bulabileceği düşüncesi üzerine kurulan Tapu com, 2015 yılında faaliyete geçti. Earlybird Venture Capital'ün yanı sıra Hasan Aslanoba, Can Yücaoğlu, Seha İşmen Özgür ve Banu Küçükel'den yatırım çeken Tapu com, bugüne kadar 72 ilde 1300 işlem gerçekleştirmiş durumda.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; daha önce Sahibinden com'un genel müdür yardımcılığını yürüten ve dört yıl önce Tapu com fikriyle kendi girişimini hayata geçiren Emre Erşahin, bu dönemde gayrimenkul sektöründe kozun alıcının elinde olduğunu söylüyor.

20 finansal kurumla çalıştıklarından bahseden Emre Erşahin, şunları anlatıyor: "Satıcılarımızın yüzde 90'ı finans kurumu. Son dönemde bankaların elinde çok fazla gayrimenkul birikti. Bunların satış...