18 / 04 / 2024

elazığ imar çalışmaları

elazığ imar çalışmaları

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Elazığ'daki çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Elazığ'da imar planı çalışmaları başladı!

Uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Yapacağımız çalışmalarla inşallah İmar Planını daha uygulanabilir hale getireceğiz" dedi.

Elazığ revizyon ve ilave imar planında sona gelindi!

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Vatandaşlardan gelecek taleplere ilişkin dilekçe teslimi için son başvuru tarihi 15 Aralık 2015 olarak açıklandı.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Elazığ'daki çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Elazığ'da hasar tespit çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Elazığ'da yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depremin ardından paylaşımda bulundu. Bakan Kurum "Elazığ'da ekiplerimiz hasar tespit çalışmalarına başladı" dedi.

Tunceli'de kesin hasar tespiti çalışmaları başladı!

Elazığ Sivrice'de depremden etkilenen Tunceli'de kesin hasar tespit çalışmaları başlatıldığı belirtildi.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

Elazığ'da inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmaları başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bölgede inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Banu Aslan Can: Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti. Banu Aslan Can,"Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz" dedi...

elazığ imar çalışmaları Haberi

elazığ imar çalışmaları

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Elazığ'da yaşanan depremden sonra bugüne kadar yapılan çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Komisyon Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile 13 milletvekilinin yer aldığı heyet, Elazığ Valiliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısından sonra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile buluştu.

Görüşmeden sonra belediye toplantı salonunda mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılım gösteren heyet, daha sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan rezerv konutlara yerleşen depremzede aileleri ziyaret etti.

Komisyon Başkanı Uncuoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, Valilikte depremden sonra şehirde yürütülen çalışmalara ilişkin ilgili kurum müdürlerinin sunumlarını dinlediklerini bildirdi.

Belediyede yine süren çalışmalar, kentsel dönüşüm uygulamaları, rezerv alanlar ve diğer imarlarla ilgili meseleleri enine boyuna görüşme imkanı bulduklarını belirten Uncuoğlu, şunları söyledi:

"Mahalle muhtarlarımızın...