25 / 04 / 2024

Elazığ karşıyaka mahallesi

Elazığ karşıyaka mahallesi

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Belediye Karşıyaka'da arsa satacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesini bugün itibariyle satışa çıkardı.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Karşıyaka'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 768 bin TL olarak belirlendi. 

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Elazığ karşıyaka mahallesi Haberi

Elazığ karşıyaka mahallesi

Elazığ Belediyesi tarafından Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mevcut 331 konutun yıkım çalışmaları için harekete geçildi.

Elazığ Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Karşıyaka Mahallesinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Görüşmelerde protokol imzalanmasından sonra kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirecek firma yetkilileri ile hak sahipleri arasında görüşmeler sürüyor. 

Görüşme sürecinin bitirilmesinden sonra TOKİ tarafından ihaleye çıkılacak ve Karşıyaka Mahallesindeki 6 hektarlık alanda yeni binaların inşa çalışmalarına başlayacak.

Elazığ'da konteyner kentler kuruluyor!

Elazığ'da tarihin en büyük kentsel dönüşüm projesi...