26 / 04 / 2024

Elazığ okul yıkım

Elazığ okul yıkım

Elazığ'da yaşanan depremin ardından ağır hasar gören, kullanılamayacak durumda olduğu belirlenen okullar yıkılıyor.

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale’de 39 okul için yıkım, 33 okul için güçlendirme kararı!

Çanakkale’de 39 okulun hizmet binaları için yıkım, 33 okulun hizmet binaları için ise güçlendirme kararı alındı.

Elazığ'da hasarlı binalar için yıkım ihalesi!

Elazığ Belediyesi, 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğüne sahip depremde ağır zarar alan binalarla ilgili yıkım ihalesini tamamladı. 

Artvin'de yıkım kararı verilen okul geçici binasına taşındı!

Artvin'de olası bir depremde risk taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı alınarak boşaltılan Gazi Ortaokulu, geçici binasına taşındı...

Elazığ'da sağlam raporu verilen okul yıkılacak!

Elazığ’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Lisesi için 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra sağlam raporu verilmişti. Hasarsız olduğu belirtilen okulda karot tespitinden sonra yıkım kararı alındı...

Manisa’daki depreme dayanıksız 29 okul yıkılıyor!

Manisa’da 12 ilçede bulunan depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 29 okul binası için yıkım kararı verildi.

Murat Kurum, Elazığ'daki yıkım alanını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yıkılan binaların enkaz kaldırma çalışmalarının yürütüldüğü alanlarda inceleme yaptı...

Konya Akşehir’deki 14 okul için yıkım kararı!

Konya Akşehir’de deprem güvenliği çalışması kapsamında okul binalarının beton kesit kolonlarından numune alınıp, inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından bölgedeki 14 okul için yıkım kararı alındı.

Konya Akşehir'deki 12 okul hakkında yıkım kararı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde bulunan 12 okulla ilgili yıkım kararı verildi. Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul müdürleriyle düzenlenen toplantının ardından veliler de konu hakkında bilgilendirildi.

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.

Bursa’daki yıkım kararı verilen 24 okula velilerden isyan!

Bursa’da deprem riski taşıyan 24 okul için yıkım kararı alınmasından sonra öğrencilerin başka okullara nakil verilmesine veliler tepki gösterdi. Yıkım kararının geç alındığını söyleyen veliler, servis ücretlerinin devlet tarafından karşılanmasını talep etti.

Elazığ'daki hasar ve yıkım drone ile takip ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Elazığ'da depremin ardından başlatılan hasar tespit ve yıkım çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

Balıkesir'deki riskli 51 okul için yıkım kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kontroller ve değerlendirmelerin ardından Balıkesir'de deprem riski taşıyan 51 eğitim binası için yıkım kararı verildi.

Elazığ okul yıkım Haberi

Elazığ okul yıkım

Elazığ'da meydana gelen deprem sonucunda ağır hasar gören, kullanılamayacak durumda olduğu belirlenen okulların yıkım çalışmalarına başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; merkezi Sivrice'de bulunan 6,8 büyüklüğünde meydana gelen, 41 kişinin hayatını kaybettiği, 45 kişinin enkaz altından kurtarıldığı depremde hasar gören yapılar arasında okullar da bulunuyor.

Eğitim- öğretimin 10 Şubat'ta başlayacağı bölgede 200'ün üzerinde okulda yapılan inceleme sonucu yıkım kararı verilen 10 okul için çalışmalar düzenlendi.

Ekipler tarafından alınan güvenlik tedbirleri sonrasında iş makineleriyle söz konusu okulların yıkım...