26 / 04 / 2024

elazığ yurtbaşında lise varmı

elazığ yurtbaşında lise varmı

Elazığ’ın 8 bin nüfuslu Yurtbaşı Beldesi’nde lise olmadığı için öğrenciler lise öğrenimi için şehir merkezine gitmek zorunda kalıyor. Avrasya Kalkınma Belediyeler Birliği üyesi Mehmet Çetin beldeye lise kazandırmak için kolları sıvadı...

Kızılay 5 ilde lise mezunu personel alımı yapacak! Bugün başvurun yarın işe başlayın! İşte şartlar!

Kızılay 5 şehirde personel alımı yapacak. Üstelik belirtilen şartlar arasında lise mezunu kriteri de yer alıyor. İşte detaylar!

Elazığ Yurtbaşı TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Yurtbaşı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Yurtbaşı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Yurtbaşı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Elazığ deprem konutlarında son durum!

Elazığ'da Ocak 2020'de meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan konutların inşaatı hızla devam ediyor. Bugüne kadar kentte  24 bin 93 konut inşa edildi. 

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

Elazığ'ın 12 noktasında 20 bin 750 konut inşa edildi!

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu yaptığı açıklamada, depremden sonra Elazığ'ın 12 noktasında 20 bin 750 konut inşa edildiğini söyledi.

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Hasan Sözbilir: Elazığ depremi 100 yılda kırılmamış fay parçasında oldu!

Elazığ'da yaşanan deprem çevre illerde de hissedildi ve bölge halkında korku yarattı. 5.3'lük deprem hareketini değerlendiren DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sözbilir, Elazığ depreminin 100 yılda kırılmamış fay parçasında olduğunu söyledi. 

Elazığ'da hasar tespit çalışmalarında sona gelindi!

Elazığ'da merkezi Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğüne sahip deprem sonrasında gerçekleştirilen hasar tespit çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Doğu Anadolu fay hattında en sigortasız il Elazığ!

Elazığ'da meydana gelen depremde çok sayıda ev yıkıldı. 6.8 büyüklükte depremle sarsılan Elazığ, Doğu Anadolu fay hattındaki 7 il arasında en düşük konut sigortası oranına sahip...

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran AGG sözleşmeleri imzalandı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Elazığ Merkez Zafran Mah.385 Konut Projesi kapsamında sözleşmeler imzalandı..

elazığ yurtbaşında lise varmı Haberi

elazığ yurtbaşında lise varmı

Elazığ’ın 8 bin nüfuslu Yurtbaşı Beldesi’nde lise olmadığı için öğrenciler lise öğrenimi için şehir merkezine gitmek zorunda kalıyor. Binlerce kişinin yaşadığı belde de lise olmaması, Yurtbaşı’nda yıllarca öğretmenlik yapan Mehmet Çetin’i harekete geçirdi. Bir sivil toplum örgütü olan Avrasya Kalkınma Belediyeler Birliği bünyesinde hizmet etmeye başladığını kaydeden Çetin, lise ve benzeri ihtiyaçları karşılamak için ömrünü adadığını söyledi. 


Bünyesinde büyükşehir ve il belediyeleri de barındıran Avrasya Kalkınma Belediyeler Birliği, Yurtbaşı Beldesi’ne lise kazandırmak için kolları sıvadı. Kendisi de belde sakini olan Mehmet Çetin, öğrencilerin çektiği dramı anlattı. Yurtbaşı’nda 20 yıl öğretmenlik yaptığını ve şuan emekli olduğunu aktaran Çetin, beldede lise olmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Yüzlerce öğrencinin her gün Elazığ merkeze gittiğini belirten Çetin, lise kazandırma çalışmalarının belde halkını sevindireceğini ifade...