28 / 03 / 2024

Elazığa arıtma tesisi yapılacak

Elazığa arıtma tesisi yapılacak

Elazığ'ın Kovancılar ile Palu ilçelerinin yararlanacağı arıtma tesisi hibe yoluyla Sevdili Köyü yanına yapılacağı belirlendi. Yapılması kararlaştırılan arıtma tesisi hibe yoluyla yapılacak.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Hatay Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Dörtyol Belediye eski başkanı Fadıl Keskin döneminde yapımına başlanan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni düzenlenen açılış töreniyle hizmete sundu. Müdürlük tesisin maliyetinin 7 milyon 137 bin 509 TL olduğu belirtildi.

Denizli Çardak'a arıtma tesisi inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinde atık su arıtma tesisi projesine başladı.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet verecek olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarında önemli bir yok kat ettiklerini belirtti.

Sakarya Kocaali'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 50 milyon liralık proje ile Sakarya Kocaali'ye yeni bir atıksu arıtma tesisi kazandıracaklarını açıkladı.

Manisa Salihli arıtma tesisi çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Adala Mahallesi'nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisi çalışmaya başladı.

Trabzon'da içme suyu tesisi arıtma tesisi inşaatı başladı!

TİSKİ, Ortahisar ilçesinin Ağıllı Mahallesi sınırları içerisinde, Karakaya Grup İçme Suyunun tümüne hizmet edecek şekilde, saniyede 200 litre/su kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşaatına başladı.

Elazığa arıtma tesisi yapılacak Haberi

Elazığa arıtma tesisi yapılacak

Elazığ'ın Kovancılar ile Palu ilçelerinin yararlanacağı arıtma tesisi hibe yoluyla Sevdili Köyü yanına yapılacağı belirlendi. 


Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Palu Belediye Başkanı M.  Sait Dağoğlu ve İller Bankası Bölge Müdürü Ali Tekataş, DSİ 9. Bölge Müdürü Okan Bal'ı ziyaret etti. Bir önceki ziyarette görüşülen yeri ve yapım süreci konusunda görüş birliğine varılan arıtma tesisinin bu kez hibe yoluyla yapılması kararlaştırıldığı öğrenildi. Ziyarette ilgili bilgi veren Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, "Murat nehrinin Seydili köyü yarana yapılması kararlaştırılan arıtma tesisi hibe yoluyla yapılacak. Bu tesis Kovancılar ve Palu ilçelerimize büyük ölçüde katkı sağlayacak" dedi. 


Türkiye...