28 / 03 / 2024

elazığda 2017de yapılan projeler

elazığda 2017de yapılan projeler

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Ankara'da yapılan simit zammı iptal edildi

Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş Ankara'da simit fiyatına yapılan zamların iptal edildiğini söyleyerek "Bugün itibarı ile zammın iptali kararını aldık. Ankara simidinin satışı 10 liradan devam edecek" diye açıkladı.

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ'da 84 deprem konutu sahibini buldu!

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 84 konut için kura çekimi yapıldı.

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı!

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı! İşte Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Kurucu Başkanı Tekin Saraçoğlu'nun o açıklamaları...

Depremzedelere yapılan kira yardımları faiziyle geri alınıyor iddiası! 

Elazığ'da 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında depremzedelere kira yardımı yapıldı. Yapılan o kira yardımı ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Elazığ'da 6,8 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan evler TOKİ tarafından yeniden inşa edildi

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan göl manzaralı 305 konut, 86 iş yeri tamamlandı.

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Elazığ'da 50 deprem konutu ve 58 iş yeri için kuralar çekildi!

Elazığ'da, geçtiğimiz sene 24 Ocak'ta yaşanan depremde ağır hasar gördüğü için konut ve iş yerleri yıkılan depremzedeler için yaptırılan 58 iş yeri ve 50 konutun kura çekimi yapıldı.

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Elazığ'da 395 deprem konutunun kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

Elazığ'da 526 deprem konutu için kura çekildi!

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan evler yerine inşa edilen 526 konut için kura çekilişi yapıldı. 

elazığda 2017de yapılan projeler Haberi

elazığda 2017de yapılan projeler


CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ ilinde 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Tanrıkulu önergesinde ilk olarak "Elazığ'da 2016-2017 tarihleri arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi adedi kaçtır?" diye sordu.

Akabinde okul, cami, cem evi ve köy evi olmayan köy olup olmadığını, varsa isimlerinin neler olduğu sorusuna da yanıt aradı.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep...