25 / 04 / 2024

Elbistan Saray Mahallesi

Elbistan Saray Mahallesi

Saray Mahallesi’nde bulunan ve depremlerde hasar gören birçok bina yıkılıyor. Deprem yönetmeliğine uygun yeni yapıların yapılmaya başlandığı mahalle dönüşümden sonra güvenli modern ve sağlıklı mekanlara kavuşacak.

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

TOKİ Denizli Çardak Saray başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Reysaş GYO'nun Kahramankazan'daki deposu 325 bin TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 ada 1 parsel üzerindeki 13 bin 833,5 metrekare deponun kiralanan 3 bin 500 metrekarelik depolama alanına ek 750 metrekare depolama alanı 2 seneliğine 325 bin TL'ye kiraya verildi.

Reysaş GYO Kahramankazan'daki deposunu 3.9 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi'ndeki 13 bin 833 metrekare deponun 2 bin 600 metrekarelik depolama alanı 5 senede yaklaşık 3 milyon 900 bin TL gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 1.4 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ankara ili Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki deponun 3 bin 500 metrekarelik depolama alanı Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'ye 2 seneliğine kiralandı...

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 3.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11 bin 970 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 13 bin 833 metrekare deponun 5 bin metrekarelik depolama alanı ile 260 metrekarelik ofis alanını "Betek Boya ve Kimya San.A.Ş."ye 5 seneliğine  3 milyon 250 bin TL'ye

Ankara Kahramankazan'da 39.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramankazan İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Saray Mahallesi, 3665 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 39 milyon 424 bin 930 TL'ye icradan satıyor...

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.

Elbistan'da 366 dönümlük arsa Elbistan Belediyesi’ne verildi!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan 366 dönümlük arsa kentsel dönüşüm projelerinde rezerv yapı alanı olarak kullanılması için Karaelbistan Mahallesi’nde Elbistan Belediyesi’ne verilecek.

Elbistan Saray Mahallesi Haberi

Elbistan Saray Mahallesi

Saray Mahallesi’nde bulunan ve depremlerde hasar gören birçok bina yıkılıyor. Deprem yönetmeliğine uygun yeni yapıların yapılmaya başlandığı mahalle dönüşümden sonra  güvenli modern ve sağlıklı mekanlara kavuşacak. Mahallede yenilenen sadece evler ve binalar değil aynı zamanda bu mekânlarda yaşayan bireylerin, ailelerin ve toplumun sosyal ve kültürel yaşamı da değişiyor ve gelişiyor. Geliştikçe ihtiyaçlar değişiyor ve yaşam standardı yükseliyor.


Mahalle Kentsel dönüşüm alanı ilan edilmişti

Belediye Meclisi Ocak Ayı’ndaki toplantıda Saray Mahallesi ‘Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut Alanı’ olarak ilan edilmesine oy birliği ile karar vermişti.Kararda şu ifadelere yer aldı: “İlimiz merkez Saray Mahallesinin 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Koruma kapsamında değerlendirilmesi için, ayrıca 1.derece deprem kuşağında yer alan ilimizde deprem riskine karşı eski yapıların bulunduğu Saray Yapı Kooperatif konutlarının...