25 / 04 / 2024

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant evi

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant evi

İngiliz manken, yapımcı, tasarımcı ve eski oyuncu Elizabeth Hurley ve Altın Küre ve BAFTA ödüllü, SAG adayı İngiliz aktör ve film yapımcısı Hugh Grant'ın aşk yaşadıkları süreçte tuttukları konut 4 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant'ın İngiltere'de tuttukları ev satışa çıktı!

İngiliz manken, yapımcı, tasarımcı ve eski oyuncu Elizabeth Hurley ve Altın Küre ve BAFTA ödüllü, SAG adayı İngiliz aktör ve film yapımcısı Hugh Grant'ın aşk yaşadıkları süreçte tuttukları konut 4 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Damian Hurley miras mücadelesini kazandı! 

Elizabeth Hurley'in oğlu Damian'ı evlilik dışı doğduğu için miras dışında bırakmak isteyen dedesi Peter Bing, açtığı davayı kaybetti. 

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley'in 6 milyon sterlinlik evi!

Bir zamanlar iki oda bir salon bir evde yaşayan İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, kariyerindeki başarısını yeni eviyle taçlandırdı. İşte Hurley'in 6 milyon sterlin değerindeki malikanesi...

İşte İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in mal varlığı!

İngiliz parlamentosu, Kraliçe 2. Elizabeth'in yıllık gelirini artırmayı düşünüyor. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in liderliğindeki kraliyet ailesinin serveti, bağlı şirketler, taşınmazlar, sanat koleksiyonları ve mücevherlerle birlikte 20 milyar sterlin.

Queen Elizabeth kruvaziyeri Bodrum'a geldi!

İngiltere kraliçesinin adını taşıyan, 42 ' si kral dairesi olmak üzere bin 234 oda ve 700 balkonu bulunan " Queen Elizabeth " Bodrum ' a geldi...

HMS Queen Elizabeth 10.6 milyar dolara mal oldu!

Kraliçe Elizabeth’in adını taşıdığı ve İngiliz donanmasının en büyük gemisi unvanını taşıyan ‘HMS Queen Elizabeth’ dün suya indirildi. 10.6 milyar dolara mal olan geminin yapımı 6 yılda tamamlandı.

CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alan Albert Campbell Grummitt, Suzan Elizabeth Grummitt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu

Elizabeth Trend artık Türkiye’ de!

Bir çok başarıya imza atmış olan Köseoğlu Dış Tic Ltd. Şirketi, markasını artık dijital dünyaya uyarlamaya karar verip son kullanıcıya ulaşmayı hedeflemiş ve Elizabeth Trend. Com’ u hayata geçirdi...

Lazzoni Joyce Elizabeth ürünlerini tanıttı!

Lazzoni Joyce Elizabeth ürünlerini tanıttı. Nostaljik ve romantik çizgileriyle Lazzoni Mobilya’nın zarif çizgisi olmayı başaran dünyaca ünlü tasarımcı Joyce Elizabeth’in ortaya çıkardığı yeni stil yatak odaları, ilgi çekiyor...

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant evi Haberi

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant evi

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant'ın aşk yaşadıkları süreçte tuttukları konut 4 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Altın Küre ve BAFTA ödüllü, SAG adayı İngiliz aktör ve film yapımcısı Hugh Grant, İngiltere'de konumlanan kasaba evini 1995 yılında tuttu. 

Hugh Grant, İngiliz manken, yapımcı, tasarımcı ve eski oyuncu Elizabeth Hurley ile aşk yaşadığı dönemde de buraya sığındı. 

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant'ın aşkları 13 sene sürdü, ünlü çift 2000 yılında ayrıldı.

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane...