28 / 03 / 2024

Ellen DeGeneres Beverly Hills ev

Ellen DeGeneres Beverly Hills ev

Ünlü sunucu, oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres, birkaç zamandır satmak için uğraştığı malikanesine sonunda alıcı buldu. Oyuncu malikaneyi 47 milyon dolara (yaklaşık 384 milyon TL) sattı.

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jıahao Lı tarafından kuruldu.

Morgan Stanley Fed’le ilgili faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley Kıdemli ABD Ekonomisti Ellen Zentner, Fed’den artık faiz artışı beklemediğini ifade ederek, “Fed’in artık enflasyonla mücadelede işinin bittiğini düşünüyorum” dedi.

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Cindy Crawford Beverly Hills'teki evini sattı!

Ünlü model Cindy Crawford, Beverly Hills'teki evini sattı. Crawford evini 13,5 milyon dolara sattı.

Channing Tatum ve Jenna Dewan evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı!

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerini sonlandıran Channing Tatum ve Jenna Dewan boşanmalarının sonrasında Beverly Hills’teki evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı.

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Dwayne Johnson, Beverly Park’tan 27.8 milyon dolara malikane aldı!

'Hızlı ve Öfkeli', 'Sahil Güvenlik' ve 'Jumanji' gibi yapımların yıldızı, 'The Rock' lakaplı Amerikalı oyuncu, yapımcı, eski profesyonel güreşçi ve eski Amerikan futbolu oyuncusu olan Dwayne Johnson, yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı.

Ellen DeGeneres Beverly Hills'teki malikanesini 47 milyon dolara sattı!

Ünlü sunucu, oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres, birkaç zamandır satmak için uğraştığı malikanesine sonunda alıcı buldu. Oyuncu malikaneyi 47 milyon dolara (yaklaşık 384 milyon TL) sattı.

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.

Sandra Bullock, Beverly Hills'ten yeni bir malikane aldı!

57 yaşındaki Oscarlı oyuncu Sandra Bullock, Los Angeles'ın lüks muhiti Beverly Hills'te 2.7 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı.

Ellen DeGeneres Beverly Hills ev Haberi

Ellen DeGeneres Beverly Hills ev

ABD’li ünlü sunucu, oyuncu ve komedyen sunucu Ellen DeGeneres, geçtiğimiz aylarda 53.5 milyon dolar’a satmak istediği Beverly Hills’teki malikanesine alıcıyı buldu. Posta'da yer alan habere göre; Ellen DeGeneres malikanesi için 47 milyon dolara (yaklaşık 384 milyon TL) alıcı buldu.

63 yaşındaki komedyen, aynı malikaneyi 2019'da Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine’den alarak 45 milyon dolar bedelle sahip olmuştu.

Malikanenin; 5 yatak odası, 9 banyosu, geniş bir salonu, içinde bar olan bir yemek odası, iki mutfağı, havuzu ve SPA, mahzen, tenis kortu, sinema, spor salonları yer alıyor. Malikanede bir de misafir evi bulunuyor.

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini...