26 / 04 / 2024

Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı mı

Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı mı

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Fek yazısı nedir? Fek yazısı nasıl alınır?

Fek yazısı, önemli bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi ve konut ipotek terimlerinden olan fek yazısının ne olduğunu bilmekte fayda var. Ev kredisi ve ipotekle ilgili olan bu kavramın ne olduğu merak edilir. Peki fek yazısı nedir, nereden, kaç günde ve nasıl alınır?

İpotek fekki nedir? Fek yazısı nasıl alınır?

İpotek fekki nedir? Fek yazısı nasıl alınır? Sorusu merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte İpotek fekkine dair detaylar!

İpotek fek yazısı nasıl alınır? İpotek fekki için gerekli belgeler neler?

Evini konut kredisi kullanarak alanların merak ettiği konulardan biri de fek yazısı oluyor. Peki, İpotek fek yazısı nasıl alınır? İpotek fekki için gerekli belgeler neler? İşte tüm detaylar...

Tahliye taahhütnamesi nasıl hazırlanır?

Kiracının, kira ilişkisi kurulduktan sonra kiralanan taşınmazı belirli bir tarihte boşaltılmayı taahhüt ettiği yazılı belgeye tahliye taahhüdü deniyor. Peki, tahliye taahhütnamesi nasıl hazırlanır? İşte tüm merak edilenler...

Bekçi alımı yazılı sınavı ne zaman? EGM PA ile Bekçilik giriş belgesi nereden, nasıl alınır? İşte detaylar!

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için 13 Mayıs'ta başvuru sürecinin son bulmasından sonra sınav gününü beklemeye başlayan adaylar "Bekçi alımı sınavı ne zaman yapılacak? Bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır?" gibi sorulara cevap aramaya başladı! İşte tüm detaylar...

2019 yılı konut sektöründe nasıl geçti?

Ekohaber köşe yazarı Mürsel Öztürk, bugünkü yazısında ''2019 yılı konut sektöründe nasıl geçti?'' konusunu kaleme aldı....

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Antalya Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Antalya Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı'da hayata geçirdiği kültür merkezini tamamlıyor.

Kooperatiften alınan dairenin tapusu nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''kooperatiften alınan dairenin tapusu nasıl alınır'' sorusunu yanıtladı.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Antalya Elmalı'ya yüzme havuzu inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi yapılan Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi, yenileniyor. Merkezin yanına yapılacak yüzme havuzu da yaz aylarında Elmalıların hizmetine sunulacak.

Kentsel dönüşüme giren binadaki kiracının tahliyesi nasıl sağlanır?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu "Kentsel dönüşüme giren binadaki kiracının tahliyesi nasıl sağlanır?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı mı Haberi

Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin 13 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’te resmi açılış töreni yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Halk Eğitim Merkezi binasını yenileyerek Elmalı’ya bir kültür merkezi kazandırma sözünü yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla inşa edilen projede yok yok. Kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, kreş, kadınlar lokali,  gençlik merkezi, toplantı salonu ve ASMEK dersliklerinin de yer aldığı kültür merkezi ilçede önemli bir hizmet olarak takdir topladı.

Altınova Cemevi’nin temeli atılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Orta Mahalle’de inşa edilen Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nin de temeli atılıyor. Antalya protokolü ve Alevi Derneklerinin temsilcilerinin de katılımıyla yapılacak temel atma töreni 14 Ağustos Salı günü saat 14.30’da olacak.

Bir süre önce...