18 / 04 / 2024

emaar boulevardi istanbul

emaar boulevardi istanbul

Libadiye Boulevardi Evleri'nde 1.000 adet konut bulunuyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 300 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Emaar Boulevard İstanbul'da 250 bin dolar! 2014'te teslim!

Boulevardi İstanbul projesinde ilk olarak 240 adet konut satışa çıkacak. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlarken teslimlerin tamamı 2016 yılında gerçekleşecek...

www.boulevardi.com.tr internet sitesi açıldı!

1+1'den 5+1'e kadar farklı tiplerin yer aldığı Boulevardi İstanbul Evleri'nin internet sitesi açıldı...

Boulevardi İstanbul Libadiye projesi 2013'te satışa çıkıyor!

Boulevardi İstanbul Libadiye 2013 yılında satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 200 bin dolardan başlıyor...

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

Emaar Square İstanbul kapılarını Artella kalitesiyle açıyor!

Artella ses getiren lüks toplu konut projelerine bir yenisini Emaar Square İstanbul projesiyle ekledi. Projenin “yangın dayanımlı daire giriş ahşap kapıları” ve “iç mekan ahşap kapıları” Artella kalitesi ve güvencesi ile üretilecektir.

Emaar The Address Rezidans İstanbul!

Emaar The Address Rezidans İstanbul projesinde dairelerin alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

The Address Residence Emaar Square İstanbul!

The Address Residence Emaar Square İstanbul projesi 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satışları devam eden proje 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız dairelerden oluşuyor.

The Address İstanbul Emaar!

The Address İstanbul Emaar projesi The Address Residence, The Address Hotel ve The Address Sky View bölümlerinden oluşuyor. Proje 435 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Emaar İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Emaar İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 16 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli 'de, Mohamed Ahmed Mohamed Hamed Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Boulevardi Emaar Square adres!

Boulevardi Emaar Square adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerden 3+1 konutların fiyatları 786 bin dolar ile 1 milyon 155 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.

Boulevardi Emaar Square ödeme planı!

Boulevardi Emaar Square ödeme planı kapsamında taksitlendirme yapılıyor. Projede yer alan dairelerden 1+0 konut seçeneklerinin fiyatları 244 bin dolar ile 299 bin dolar arasında değişiyor.

Emaar Square İstanbul!

Emaar Square İstanbul, Emaar İnşaat imzasıyla İstanbul Çamlıca'da inşa ediliyor. Proje, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor...

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Emaar Square İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin dolar ile 1 milyon 327 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor...

emaar boulevardi istanbul Haberi

emaar boulevardi istanbul

Emaar İnşaatın Libadiye'de 73 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği projesi Boulevardi İstanbul'da yer alan konutların büyüklükleri 35 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 1.000 adet konutun mevcut olduğu Emaar Boulevard projesinde 1+0'dan 5+1' kadar tüm konut tipleri yer aldıyor.Boulevardi Alışveriş Merkezi'nin 2015 yılında hizmete girmesi planlanıyor. Projede yer alan alışveriş merkezinde 100 adet restoran, 400'den fazla mağaza bulunacak.


1+1 dairelerin 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıldığı Libadiye Boulevardi Evleri'nde 5+1 dairelerin fiyatları ise 500 bin dolardan başlıyor. Emaar Boulevard'in teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.


Boulevardi İstanbul Evleri lokasyon olarak Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, FSM Köprüsü'ne 22 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 30 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. Boulevardi Libadiye Evleri'nin ilk 10 katı otel,10. kattan yukarı ise rezidans olarak tasarlandı.


0216 547...