26 / 04 / 2024

Emaar Gayrimenkul nerede

Emaar Gayrimenkul nerede

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya ve Salem Mejallı S M Al-Mejalı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Nef Kandilli nerede?

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...

Nidapark Ayyıldız nerede?

Nidapark Ayyıldız projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Peki Nidapark Ayyıldız nerede?

Emaar Square Residence nerede?

2.3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Emaar Square Residence projesinde toplam 1.000 daireye yer veriliyor..

Alya Grandis nerede?

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen Alya Grandis projesinin lansmanı 30 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Peki  Alya Grandis nerede?

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Emaar Gayrimenkul nerede Haberi

Emaar Gayrimenkul nerede

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya ve Salem Mejallı S M Al-Mejalı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu. 


Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:  3.1. GAYRİMENKUL İŞLETME GELİŞTİRME ve İNŞAAT -Emlak Komisyonculuğu teşkil etmemek kaydı ile- ikamete yönelik mobil ev alanlarının işletilmesi faaliyetleri, kendine ait veya kiralanmış olan gayrimenkuller için; Boş alanların kiralanması, kendine ait veya kiralanmış olan gayrimenkuller için; Apartmanlar ve müstakil evlerin kiraya verilmesi ve işletilmesi faaliyetleri, kendine ait veya kiralanmış olan gayrimenkuller için; Sürekli kullanım için, tipik olarak aylık veya yıllık bazda evlerin ve mobilyalı veya mobilyasız daireler veya apartmanların sağlanması faaliyetleri, kendine...