16 / 04 / 2024

Emaar Türkiye Effect Burson-Marsteller

Emaar Türkiye Effect Burson-Marsteller

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Emaar Türkiye'nin yeni PR ajansı Effect Burson-Marsteller oldu!

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Emaar Türkiye, güneyde yeni projelere imza atacak!

Emaar, Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi. Çamlıca'da 2,3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, gözünü güneye dikti.

Emaar Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.

Emaar Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor!

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Çamlıca’da inşası devam eden Emaar Square ile yoluna devam ediyor.

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşı'nı dönüştürecek!

ÇAMLICA'da 2.3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, kentsel dönüşüm projeleri için ilk adımı Beyoğlu'nda atacak. Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, "İmarın netleşmesini bekliyoruz" dedi.

Emaar Türkiye'den Çamlıca'da 2.3 milyar dolarlık proje!

Çamlıca'daki Emaar Square projesinin en görkemli binası The Address Residence İstanbul, yapılan lansmanla basına tanıtıldı. Emaar Türkiye'nin The Address Residence İstanbul projesi 2,3 milyar dolarlık maliyet ile yükseldi.

Ozan Balaban: Türkiye gelişmiş ülke ama Afrika ülkesi faizi uygulanıyor!

Emaar Türkiye’nin 2.3 milyar dolarlık Çamlıca’daki Emaar Square projesine Dubai merkezli grubun otel zinciri “The Address” de eklendi. Emaar Bölge CEO’su Ozan Balaban, tüm maliyetlerinin dövizle olduğunu belirtti..

Emaar Türkiye Effect Burson-Marsteller Haberi

Emaar Türkiye Effect Burson-Marsteller

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı. 1 Temmuz 2016 itibariyle hayata geçen işbirliğiyle gayrimenkul geliştirme sektörüne dinamizm getiren projelerini kamuoyuna ve basına güçlü biçimde duyurmaya devam...